Soutěž o konzoli SEGA Mega Drive – vyhlášení!

Stát se PATRONEM
high-voltage.cz

18 patronů přispívá částkou 2014 Kč měsíčně

Je to malé pade pro čtenáře, ale velká vzpruha pro HV! ;)

Tak, a jsme u konce, jdeme na vyhlášení výherců :)

Pár slov předem: budiž mi tato forma soutěže poučením a varováním - soutěžní anketu již nikdy více! U dalších soutěží, které budou bez pochyby následovat, zvolím jiný systém. Pokud máte nějaké konstruktivní návrhy, prosím, podělte se o ně v diskuzi.

Všem soutěžícím bych rád poděkoval za příspěvky, některé byly opravdu vynikající! A i když to trochu skřípalo, tak si myslím, že nakonec jsme se u jejich čtení docela slušně pobavili ;)

Konzoli SEGA MEGA DRIVE i s příslušenstvím vyhrává s 99 hlasy příspěvek I, který byl, a proč to nepřiznat, mým osobním favoritem! Přesně tak jsem si to představoval: fantazie, vtip i nápad. Autor s textem evidentně nějakou chvilku strávil, což velmi oceňuji :)

Konzoli GameStar vyhrává s 41 hlasy soutěžní příspěvek N. Ten sice neoplývá vtipem, ale naprosto podporuji autorův přístup k výchově dětí! Ano, také plánuji svým potomkům předat znalosti herní historie. :) A když se jim to nebude líbit? No tak smůla, já jsem tady OTEC! Kyrandii prostě dohrajou a basta! :)

Soutěžní příspěvek I:
Dobry den. Dcera mi prepisala na pisacom stroji z internetu vasu sutaz o pocitac. Mal by som on velky zaujem, pretoze zatial vlastnim len osobny pocitac PMD85 a ten uz bohuzial na dnesnu dobu vypoctovo trocha zaostava. tiez by som sa rad dozvedel ake moderne hry sa dnes hraju vo svete. taktiez som si vsimol, ze do pocitaca sa pravdepodobne vkladaju pasky, takze je urcita pravdepodobnost, ze je pocitac kompatibilny s hrami na PMD85. dcera dokonca opisovala, ze hry su na tomto pocitaci od vas farebne. teraz, ked som si zaobstaral farebny televizor TESLA (dokonca s dialkovym ovladanim, tak uz nemusim vstavat alebo budit manzelku medzi prepinanim tych dvoch programov co u nas chytime ) by som tento zazrak urcite zuzitkoval, pretoze PMD85 ma len ciernu a bielu farbu. taktiez ak by moje stare hry ako Auto, Zaba a Tehly fungovali vo farbe, tak by som bol nesmierne stastny. vlastnim aj hru Manic Miner, ale ta sa nahrava strasne dlho a vzdy zaspim. preto by som chcel vediet, ci sa hry na MIKIDRAJV nahravaju rychlejsie a ci sa daju pretacat pasky nan klasickou sesthrannou tuzkou. Moja manzelka ma totiz pokrocile stadium parkinsona a toho druheho nemca, co jej stale schovava veci po byte (tusim azhaimer sa vola) a nikto nepretaca rucne pasky rychlejsie ako ona. a dokonca usetrim aj na elektrine. nemusite sa bat, zeby som darovany pocitac hned znicil, pretoze u nas mame elektinu len 3 hodiny denne, len nikdy nevieme v ktory cas, tak obcas pustenie prudu aj prespime. dcera este vravela, ze pocitac MIKIDRAJV ma nejaku malu klavesnicu, podla obrazku, ktory tuzkou prekreslila sa aj mne tak zdalo, ale ona nevie poriadne kreslit. takze zaverom sa lucim a mozete verit ze vas osobny pocitac bude u mna v dobrych rukach (vlastne len jednej, prisiel som o jednu v bani pri vybuchu, takze dufam, ze hra Karel85 ktoru si na novom pocitaci nahram ako prvu, sa bude pohodlne ovladat aj s jednou rukou). moj dopis vraj musi prepisat dcera naspat a poslat na nejakeho zavinaca, ale ona je chuda dementne (padla jej tehla na hlavu ako dietatu, ale jej sme povedali ze meno Tehlicka sme jej dali podla mojej oblubenej hry Tehly na pmd85 ) tak jej to odpustite. S pozdravom Adolf Mrdnaj.

Soutěžní příspěvek N:
Ahoj. Jmenuji se Robert. Tuto konzoli bych opravdu chtěl bo bych chtěl ukázat svým dětem na čem jsem dospíval a na jakých v té době převratných hrách jsem ulítával. Nebudu tu psát nic o tom, že ji chci kvůli tomu, že jsem vážně nemocný nebo jiné trapné věci. Jde mi jen o to, ať ti moji výrostci vidí jáké to bylo předtím a že se i tyto hry daly hrát. No ono v té době nebylo nic jiného. Dnes to jsou hry náročné na hardware a věčné upgradování počítače. Sega byla prostě jedna a hry nepotřebovaly žádné obnovy systému atd. Přeji hodně nervů při čtení ostatních příspěvků a hlavně při výběru výherce. S pozdravem Robert.

Výherci, ozvěte se na email sledgehewer@high-voltage.cz, domluvíme zaslání cen :)

Tak, to bychom měli, já se jdu věnovat své kocovině :)

Autor: Sledge

DOS, 486, retro! Sběratel starých počítačů, her a konzolí. Profesně webový desetibojař a dělník informačního věku.

Komentáře k:
"Soutěž o konzoli SEGA Mega Drive – vyhlášení!"

Přidej komentář (přihlášení / registrace)

(Komentáře s více jak 2 odkazy musí počkat na schválení.)

Podpořit finančním příspěvkem »
Shadow bazar, retro herní džungle