Obrazem: Legend of Kyrandia 2 – Hand of Fate

Stát se PATRONEM
high-voltage.cz

18 patronů přispívá částkou 2014 Kč měsíčně

Je to malé pade pro čtenáře, ale velká vzpruha pro HV! ;)

První dva díly série Legend of Kyrandia jsou spolu s prvním dílem Lands of Lore pravděpodobně nejpohlednějšími VGA hrami vůbec. Jen se podívejte na ty pixely, jak se blyští a chlubí citlivě zvolenými barvami! Připravil jsem pro vás chutný obrazový materiál, vhodný pro pilné studium nad sklenkou brandy. Nejde o všechny lokace ve hře, jen ty vyloženě povedené. Tedy skoro všechny :)

Pokud by vás po zhlédnutí přepadla neodbytná touha si některou z Kyrandií zahrát, pak nezapomeňte, že na GOG lze koupit jak jednotlivé díly, tak výhodně celou sérii. Ale o trojce přede mnou radši nemluvte.

P.S. Pokud by byl zájem, můžu podobným způsobem zdokumentovat i Kyrandii jedničku. Beztak už je to minimálně rok, co jsem jí dohrál naposledy, nejvyšší čas osvěžit si čistý průchod jeskyní :)

Autor: Sledge

DOS, 486, retro! Sběratel starých počítačů, her a konzolí. Profesně webový desetibojař a dělník informačního věku.

Komentáře k:
"Obrazem: Legend of Kyrandia 2 – Hand of Fate"

  • Tall napsal:

    Nahodou trojka ma tiez svoje caro. Cynicky Malcomov humor ma nieco do seba. ( its time hypnotime …. :-) ).

  • Dana napsal:

    Průchod jeskyní v Kyrandii je neskutečný! Musela jsem si na to pozvat obě své starší sestry a nakonec ještě vyhledat mapu jak frustrující to bylo :D Dvojku jsem nikdy nedokázala dohrát kvůli té blbé hře na konci (tři ptačí hlavy na které neexistuje návod)

  • lasice napsal:

    legendarni pruchod jeskyni, nekde mam jeste nakreslenou mapku :) libi se mi vsechny i jsem vsechny dohral, casem a dcerka povyroste je zahraju s ni znova :)

  • Martin napsal:

    A co takový Broken Sword? První tři díly, tedy 1, 2 a 2,5. Nebo Defender, ten jsem sice nehrál, ale videa z něj se mi moc líbí.

Přidej komentář (přihlášení / registrace)

(Komentáře s více jak 2 odkazy musí počkat na schválení.)

Podpořit finančním příspěvkem »
Shadow bazar, retro herní džungle