Nefunkční desky Gigabyte: 1) pro 386 nebo 486 + 2) deska slot 1 pro PII
Edit: už neaktuálmí
Sháním pro účely předvádění dvě staré desky, ideálně nefunkční, budou sloužit na ukazování a pak asi zůstanou vystavené, takže je škoda funkčního kusu a naopak je to příležitost upotřebit vadné / neopravitelné kusy, pokud se vám doma válí.
* Je třeba, aby to byly desky od výrobce Gigabyte + procesory musí být Intel *
1) První desku potřebujeme nějakou starší generaci, pro procesor 386 nebo 486. K 486ce bychom ideálně potřebovali i taky nefunkční procesor i486, který do ní bude pasovat. Ke 386ce teoreticky nějaký máme, ale nevím přesně jaký, takže lepší by asi byla deska s procesorem.
2) Druhá deska: Slot 1 model pro Pentium II, ideálně asi ne něco vyloženě novějšího, ale úplně stará AT?
Pokud máte mezi šrotem něco trefujícího se do těchhle požadavků (fakt to musí být Gigabyte), budu vděčný za nabídky...
Zvědavost mi nedá, musím se zeptat, proč zrovna Gigabyte (ani jsem netušil, že Gigabyte dělal i něco jako 386/486 - mám tu Gigabyte až s Pentiem MMX, je to hybridní AT/ATX deska GA-586T2 a je v podstatě funkční, občas trochu zlobí, když se něco blbě domáčkne, je na to docela hajsavá).
Nejvíce uživatelů online: 351
Právě online:
11 Host(é)
Právě prohlíží tuto stránku:
1 Host(é)
Statistiky uživatelů:
Hosté: 14
Členové: 679
Moderátoři: 0
Administrátoři: 1
Statistiky fóra:
Skupiny: 5
Fóra: 24
Témata: 1402
Nejnovější uživatelé:
pepapantak, isidor, Wolis, Martin Rulf, bujny, Pavel Pavel, LEON Pilot, Jan “Druid” Schicho, POLÁŠEK TOMÁŠ, Stanos, zbynek, BuziBob, NEILik, fmatejic, SLOVACKOVA VERYAdministrátoři: Sledge: 5640