AMIGA party ve čtvrtek v Brně

Podpořit high-voltage.cz na STARTOVAČI

16 patronů přispívá částkou 1758 Kč měsíčně

Je to malé pade pro čtenáře, ale velká vzpruha pro HV! ;)

Good Games Gaming Club pořádá čtvrtou letošní brněnskou retro párty, tentokrát věnovanou báječným strojům Amiga. Takže oprašte joysticky a gamepady, Amigy holé, oturbované i emulované, a hurá na poctivou předvánoční retro řež. Nemáte-li strojovnu vlastní, nevadí, na místě pár kousků k ohmatání bude.

Kdy? Šestého prosince, tedy pozítří! A dříme-li ve vás soutěživý duch, potrénujte klasické pecky All Terrain Racing, Chaos Engine a Street Fighter 2, vítězství zajisté nebude snadné a soupeři se nedají lacino! Chcete vědět víc? Mrkněte na facebook.

AMIGA party ve čtvrtek v Brně

"Mikulášský večer v Brně ovládnou retro herní závody a chaos! AMIGA PARTY: For Ever And A Day odstartuje ve čtvrtek 6. prosince už v 18:00 v brněnském klubu Špargl. Přijďte si vyzkoušet AMIGU na vlastní kůži. Pohodová akce, herní retro a odpočinek před vánočním shonem.

Máte rádi HERNÍ RETRO? Osahejte si AMIGU poprvé v životě nebo si zavzpomínejte na příběhy z osobní herní historie. To vše na pohodové párty už ve čtvrtek 6.12. v brněnském klubu Špargl (start 18h). Oslavujeme rok fungování herních retro párty!"

Autor: Sledge

DOS, 486, retro! Sběratel starých počítačů, her a konzolí. Profesně webový desetibojař a dělník informačního věku.

Komentáře k:
"AMIGA party ve čtvrtek v Brně"

Přidej komentář (přihlášení / registrace)

(Komentáře s více jak 2 odkazy musí počkat na schválení.)

Podpořit finančním příspěvkem »
Shadow bazar, retro herní džungle