Nedávno som pri zálohovaní niektorých svojich starších hier prišiel na to, že boli distribuované na tzv. hybridných diskoch. To v tomto prípade neznamená, že dokážu ísť ako na benzín, tak aj na elektrinu, ale že sa na jednom CD/DVD nachádza ako verzia pre Windows, tak aj pre Mac. A tak som si povedal, že tu spravím krátky zoznam toho, čo som u seba našiel. A dopredu upozorňujem, že to bude čo sa vydavateľa týka dosť jednotvárne.
Drtivú väčšinu hier na tomto zozname totiž vydal Blizzard. Z nejakého dôvodu totiž sa už od hodne dávnych časov vzhliadol v Macu a temer všetky svoje hry vydal okrem Windowsu aj na tomto konkurenčnom OS. Tak pome na to!
Diablo (ja mám CD z Blizzard Anthology, ale zrovna v tomto prípade je to CD "len" pre Windows, hybridné som potom našiel na Archive.org)
Warcraft 2 Battle.Net Edition
StarCraft + Brood War
Diablo 2 + Lord of Destruction
Warcraft III + The Frozen Throne
Quake III Gold (Arena + Team Arena v jednom balení)
In the Groove (tanečná hra, moje guilty pleasure)
No a dnes som zálohoval nejaké novšie hry od Blizzadru a všimol som si, že sa toho stále držali aj u nich (aj keď tieto už samozrejme nejdú na starých PowerPC Macoch s Classic Mac OS 9, ale už na novších Intel Macoch s Mac OS X).
Diablo III + Reaper of Souls
StarCraft II + Heart of the Swarm + Legacy of the Void