Vzbura Dónskych Rytierov: soutěž na oldgames.sk

Podpořit high-voltage.cz na STARTOVAČI

16 patronů přispívá částkou 1758 Kč měsíčně

Je to malé pade pro čtenáře, ale velká vzpruha pro HV! ;)

Nechvalně proslulý slovenský dungeon Revolt of Don's Knights už jsem tu v minulosti několikrát zmiňoval. Dle všech dostupných materiálů jde o příšernou až nehratelnou urážku veškerého hráčstva, která by měla být seřezána do bezvědomí a ponechána svému osudu v temné uličce.

Rytíře s největší pravděpodobností nikdo nikdy nedohrál a naprostou většinu herního obsahu nikdy nikdo neviděl. A jsou mezi námi tací, které tento fakt jednoduše znervózňuje a brání jím ve klidném spánku. Bez okolků se přiznám, že i já bych docela rád viděl, co hra nabízí v pokročilých fázích, upoutávka v demu vypadala chvílemi velmi lákavě.

Nyní, po sedmnácti letech od vydání hry, to vypadá, že by se konečně mohlo někomu podařit postavit Rytíře do latě. Jak to? DJ z djoldgames.sk totiž vyhlásil unikátní soutěž o hry v hodnotě nemalých třiceti eur! Úkol je jasný - ponořit se do bahna Vzbury Dónskych Rytierov, pořádně se v něm porochnit a vynořit se nakonec vítězně a s hlavou vztyčenou.

Upřímně, osobně jsem ani nepomyslel na to, že by se mi ve hře podařilo dostat dál, než za první dveře. Ale pevně věřím, že hozenou rukavici zvednou dungeonoví vytvrdlíci a RPG odborníci na slovo vzatí a podělí se s námi o (nejspíš dosti otřesné) zážitky a dojmy.

Kompletní popis soutěže naleznete zde. Odvážným dobrodruhům přeji hodně štěstí, my ostatní si zatím jdeme udělat popcorn.

Mimochodem, nestálo by za to vystopovat a kontaktovat autory a zeptat se jich, proč je hra tak otřesná? What The Hell Were They Thinking ...

DJovi samozřejmě díky za parádní akci! ;)

vzbura_000

Autor: Sledge

DOS, 486, retro! Sběratel starých počítačů, her a konzolí. Profesně webový desetibojař a dělník informačního věku.

Komentáře k:
"Vzbura Dónskych Rytierov: soutěž na oldgames.sk"

  • Anastaz napsal:

    V týhle hře se dá bojovat, to jsem pochopil, ale proboha jak? Vždy mě sejme nějakej kuchař…:)

  • Anastaz napsal:

    Že prudim, ale jaký je systém boje v téhle hře? Nějak na něj nemůžu přijít….

  • DJ OldGames napsal:

    Dovolujem si Vas uctivo upozornit ze Rytieri Donsky dostali regulerne na prdel!
    Stalo sa tak roku pana 2013, 30-teho dna mesiaca Jun a pokoritelom onym stava sa Cantra, cudzinec to z ostrova dalekeho.

    Podrobnejsie oficialne prehlasenie najdete na nasom webe.
    Sorry za oneskorenie ;-)

Přidej komentář (přihlášení / registrace)

(Komentáře s více jak 2 odkazy musí počkat na schválení.)

Podpořit finančním příspěvkem »
Shadow bazar, retro herní džungle