Tenký klient BCOM WinNET III 5BLMP (x86 Cyrix MediaGX CPU - 233MHz)
Daruji (resp. dobrovolný příspěvek + poštovné) tenký klient BCOM WinNET III 5BLMP (x86 Cyrix MediaGX CPU - 233MHz).
Více info - http://www.coreboot.org/Board:asi/mb_5blmp
Měl jsem to na pokusy, ale nějak sem se k tomu nedostal. S trochou snahy na tom půjdou rozeběhnout Win98, nějaké ovladače jsou ke stažení třeba tady. Manuál k desce tady.
Je to bez disku, ale 32MB RAM jsem v tom nechal (má to slot i na SO-DIMMky). Deska má normální IDE (jeden konektor), dovnitř se dá vtěsnat jedna ISA nebo PCI karta (ale ne obě naráz). Uvnitř je místo na klasický 3.5" disk.
Teoreticky - pokud dovnitř nacpete ISA Sound Blaster a podaří se vám rozběhnout pod DOSem aspoň integrovanou síťovku (kvůli přenosu dat), mohl by z toho být malý kompík na DOSové hraní.
Takže chceš obě? Jen ještě, jak to bude rychlejší, mám totiž na houby upload, takže to bude trvat dlouho a nebo to můžeš tahat přes FTP, ale to nevím vůbec jak na to a taky nevím, jestli by to bylo i rychlejší, takže pokud má někdo velmi velmi podrobný návod pro úplné blbce, tak sem s ním a nebo to hodim teda na to ulozto? :D Jo a taky si budeš muset někde stáhnout NOCD Patch (Crack) k oběma hrám, bez CD to totiž nějak nechce jet :)
Broken Sword I
Broken Sword II
Každý počítač je hloupý nebo chytrý pouze tak, jako jeho majitel.
lucky devil napsal(a)
O.K. hoď to na ulozto. Dík. Přesně tudle verzi sháním(myšleno CD). Dík
Tak tady to máš, jsou to všechny tři CDčka, Broken Sword I a II jsou na druhém a třetím, to první je klasický LEVELácký, kde je i předchůdce Broken Sword :)
http://uloz.to/x1qsxnVr/cd1-level-5-2003-zip
http://uloz.to/xJKgJ4t7/cd2-bs-zip
http://uloz.to/xQCW2cAi/cd3-bsiitsm-zip
Logout napsal(a)
Díky neschopnosti přispěvatelů udržet myšlenku (=téma threadu) to zapadlo - jsem tedy teď hlavním zájemcem? Bo pokud ano, pak jsem ready poslat bakšiš.
Přijmi mou omluvu, ale jak vidíš všechno souvisí se vším, jak se to tu již několkrát ukázalo :)
Logout napsal(a)
Díky neschopnosti přispěvatelů udržet myšlenku (=téma threadu) to zapadlo - jsem tedy teď hlavním zájemcem? Bo pokud ano, pak jsem ready poslat bakšiš.
Kde ses narodil, že používáš slovo "ready" a další cizí slova? :)
Sledge napsal(a)
Co řešíš, zrovna kolem počítačů je přece tolik převzatých slov a nepřeložených termínů, že nějaké to ready k tomu člověku uklouzne každou chvíli :) Mívám v článcích věty, kde jsou česky jen spojky :)
"Terminus technicus" je v pohodě, tam to většinou jinak ani nejde, ale běžně užívaná česká slova nebudu nahrazovat anglickými. Narodil jsem se v Čechách (Československu), tak se podle toho taky budu vyjadřovat, ne? Ale pro váš klid, berte to s rezervou a neřešte to, vadí mi to, ale budu se snažit to ignorovat ;)
Odborné "termity" přece slouží ke zmatení nepřítele, ale bacha kdo je nezná suterénně nebo není v dobré konvici - je zde veliké rizoto, že to skončí fiatem :)
Osobně taky sem tam něco opepřím trochou angličtiny - takový WTF např. zní v anglickém originále moc hezky, když se něco nedaří a člověk v dané společnosti nemůže použít příslušný český název na k.... A další můj v práci oblíbený je PICNIK problém :)
Koukám další hijack tématu :)
Je fakt, že když kamarád hovořící s úřednicí kvitoval pochopení problému několikerým opakování I see, I see, taky jsem si klepal na čelo. A poté, co jsem mu to sdělil, odvětil něco ve stylu: "Počkej, to jsem fakt říkal? OMG!" Holt profesionální deformace dlouholetého hráče WOW :)
LubikCZ napsal(a)
Kde ses narodil, že používáš slovo "ready" a další cizí slova? :)
Á pravopisný křižák! Pokud s tím máš problém, doporučuji stěžovat si zde - http://lamparna.org/ :-)
Já tu taky občas vidím nějakou tvojí větu, ze které mi teče krev z očí a neprudím s tím. :-)
Logout napsal(a)
LubikCZ napsal(a)
Kde ses narodil, že používáš slovo "ready" a další cizí slova? :)Á pravopisný křižák! Pokud s tím máš problém, doporučuji stěžovat si zde - http://lamparna.org/ :-)
Já tu taky občas vidím nějakou tvojí větu, ze které mi teče krev z očí a neprudím s tím. :-)
No jo, taky jsem psal "berte to s rezervou a neřešte to" a stěžovat si nebudu. Jen by mě zajímala nějaká ta moje věta ze které ti teče krev z očí a neprudíš s tím, chci se pro příště toho vyvarovat a poučit se z vlastních chyb, které tímto uznávám, jsem totiž člověk a ne stroj :-)
Moje oči občas krvácí ze sáhodlouhých souvětí, která by stylisticky měla být rozdělena na několik vět, protože je v nich časově obsaženo několik desetiletí děje :-)
To není vůbec špatný nápad, moje první PC byla 286ka, tu jsem pak vyndal, karty použil jinde a teď bych ji chtěl dát zase dohromady, jen si právě moc nepamatuju, jak a co kde bylo a proto by se mi hodil nějaký dobový prospekt, kde by bylo posáno kam co patří, ale najít něco takového z let 90ých, to bude pěkný oříšek, no a pak taky nevím, jestli ta sestava byla originální nebo se v tom už někdy někdo hrabal :/
Občas je někde něco nespisovného (kvíst), občas někde chybí větné čárky, nikdy by mě ale nenapadlo ti to někde mlátit o obličej. Oči si zakrvácí, otřu si je a jdu dál.
PS: "Pozor, teď milostivá paní nebyla ready!" zaznělo už v československém filmu z roku 1938. Já sám to říkám odhadem tak dvacet let.
A už toho nechme a pojdmě se bavit o něčem užitečnějším :-)
Logout napsal(a)
Moje oči občas krvácí ze sáhodlouhých souvětí, která by stylisticky měla být rozdělena na několik vět, protože je v nich časově obsaženo několik desetiletí děje :-)To není vůbec špatný nápad, moje první PC byla 286ka, tu jsem pak vyndal, karty použil jinde a teď bych ji chtěl dát zase dohromady, jen si právě moc nepamatuju, jak a co kde bylo a proto by se mi hodil nějaký dobový prospekt, kde by bylo posáno kam co patří, ale najít něco takového z let 90ých, to bude pěkný oříšek, no a pak taky nevím, jestli ta sestava byla originální nebo se v tom už někdy někdo hrabal :/
Občas je někde něco nespisovného (kvíst), občas někde chybí větné čárky, nikdy by mě ale nenapadlo ti to někde mlátit o obličej. Oči si zakrvácí, otřu si je a jdu dál.
PS: "Pozor, teď milostivá paní nebyla ready!" zaznělo už v československém filmu z roku 1938. Já sám to říkám odhadem tak dvacet let.
A už toho nechme a pojdmě se bavit o něčem užitečnějším :-)
Tak to souhlasím, se souvětími mám problémy, sem tam mi uteče i ta čárka. Kvíst nebo kvést, no jo, ale obojí je česky. Jinak máš pravdu, nechme toho, já to prostě budu trpět, i když mi u toho skřípají zuby ;-)
Nejvíce uživatelů online: 351
Právě online: MilasPce, iarmanu
17 Host(é)
Právě prohlíží tuto stránku:
1 Host(é)
Statistiky uživatelů:
Hosté: 14
Členové: 681
Moderátoři: 0
Administrátoři: 1
Statistiky fóra:
Skupiny: 5
Fóra: 24
Témata: 1406
Nejnovější uživatelé:
Snnsnsnn, Franta, pepapantak, isidor, Wolis, Martin Rulf, bujny, Pavel Pavel, LEON Pilot, Jan “Druid” Schicho, POLÁŠEK TOMÁŠ, Stanos, zbynek, BuziBob, NEILikAdministrátoři: Sledge: 5640