Avatar

Zvažte možnost registrace, zatím jste zde jako
HOST

sp_LogInOutPřihlásit se
RSS

Game Hat + Raspberry Pi 3B

04/01/2024 - 00:01
Avatar
WIFT
The 2nd Capital City of Beer

Mám tady nevyužitý a padá na to prach takový možná pro někoho z vás zajímavý kombo: GameHat a RPi 3B + 64GB SD karta s arkádovými ROMkami, emulátory a vůbec celým tím linuxovým OS určeným k tomu GameHatu (fakticky jak jsem to dostal, tak to posílám dál, myslel jsem si, že si s tím budu hrát, ale nehraju, vyzkoušel jsem si to, hezký, ale víc jsem proháněl jen to RPi, i Windows jsem na tom kdysi zkoušel, což je samozřejmě líný, ale jde to rozjet). V GameHatu je i Li-Ion baterka v asi dobré kondici (když jsem to teď po letech nečinnosti zapnul, stále ukazuje plný stav) a k RPi je nevyužitý 3D vytištěný kejsík, plus malý displej k RPi (velký asi jako na tom GameHatu), ten k tomu přidám taky, protože mi je samotný k ničemu.

V případě zájmu připíšu nějaké detaily, pokud zájem nebude, pošlu to na další portály a v krajním případě to skončí možná i na Bazoši. Představoval bych si tak 1600 za všechno (+ doprava), ať nežeru. GameHatu možná bude chybět jeden plastový krytík vrchního tlačítka TL nebo TR (pokud ho nenajdu), takže pak trochu píchá do prstu, ale fungovat se s tím dá. Nebráním se ani prodeji jen samotného GameHatu, ale RPi jedině s GameHatem (protože co bych s tím pak asi dělal ;)). Možno i bez té 64GB SD karty (SanDisk Ultra A1 - ponížím adekvátně cenu), obsah s těmi ROMkami bych klidně předal jako komplet image.

IMG_20240103_233422.jpg

sp_PlupAttachments Attachments

Časové pásmo: Europe/Prague

Nejvíce uživatelů online: 351

Právě online:
71 Host(é)

Právě prohlíží tuto stránku:
1 Host(é)

Nejaktivnejší uživatelé:

LubikCZ: 2160

Sany: 1498

MilasPce: 1494

Neny: 1136

Powerack: 965

Logout: 934

Statistiky uživatelů:

Hosté: 14

Členové: 674

Moderátoři: 0

Administrátoři: 1

Statistiky fóra:

Skupiny: 5

Fóra: 24

Témata: 1398

Příspěvky: 23755

Nejnovější uživatelé:

Pavel Pavel, LEON Pilot, Jan “Druid” Schicho, POLÁŠEK TOMÁŠ, Stanos, zbynek, BuziBob, NEILik, fmatejic, SLOVACKOVA VERY, klouda, Rocky, Jiří Hefler, vychu, TomMiga

Administrátoři: Sledge: 5639

Podpořit finančním příspěvkem »

Stát se PATRONEM
high-voltage.cz

16 patronů přispívá částkou 1758 Kč měsíčně

Je to malé pade pro čtenáře, ale velká vzpruha pro HV! ;)
Podpořit nákupem na e-shopu »
Placka / odznak PRINCPlacka / odznak PRINC 18 Kč
Shadow bazar, retro herní džungle