586 extreme PC
Původní Winamp nám kdysi na kamarádově P75-ce stíhal přehrávat mp3ky pouze s vypnutým oknem efektů (takový ten bar s vlnkami nebo ekvalizérem) - takže 5x86-ka na 160 (a možná i na 133) by to teoreticky mohla s podobným nastavením dávat.
Na video asi MP nebo nějaké první WinDVD ? Co si pamatuju, tak první koukatelné mpeg2 video byla Síť se Sandrou B. na 2 CD na mém tehdejším Cyrixu 166MHz s nějakou PCI 1MB grafikou - sice to jelo ok, ale mám pocit že jen tak tak...
Jj, normálně nainstaluj ovladače pro hlavní grafickou kartu a pak z falconfly latest reference driver pro Voodoo.
L2 cache? Nastav podle toho, co máš reálně na desce :) Někde budou umístěny řady identických (nebo velmi podobných) čipů, podle označení bys měl zjistit (popř. vygooglovat), jaké mají dílčí kapacity. Časování pro začátek nastav na střízlivé hodnoty (auto, normal apod.)
Jak moc se ti okna sekají? Nezapomeň, že je spouštíš na velmi slabém stroji :)
Sledge napsal(a)
L2 cache? Nastav podle toho, co máš reálně na desce :) Někde budou umístěny řady identických (nebo velmi podobných) čipů, podle označení bys měl zjistit (popř. vygooglovat), jaké mají dílčí kapacity. Časování pro začátek nastav na střízlivé hodnoty (auto, normal apod.)
Jak moc se ti okna sekají? Nezapomeň, že je spouštíš na velmi slabém stroji :)
Na desce mám max 512KB L2 to jsem nastavil.Seká se to opravdu hodně-jede mi to stejně, ba i hůř, než mu s 33MHz procesorem
Co bych zkusil jako první - MEMtest, popř. prostě proházet RAMky, pár modulů vyházet a zkoušet. A nech projet Speedsys, třeba uvidíme, kde jsou podezřele nízký čísla.
Taková drobnost - máš určitě nainstalovaný ovladače pro grafiku a běží ti Wokna aspoň v 256 barvách? V 16 barvách je to peklo a běží to pomalu...
Sledge napsal(a)
Co bych zkusil jako první - MEMtest, popř. prostě proházet RAMky, pár modulů vyházet a zkoušet. A nech projet Speedsys, třeba uvidíme, kde jsou podezřele nízký čísla.
Taková drobnost - máš určitě nainstalovaný ovladače pro grafiku a běží ti Wokna aspoň v 256 barvách? V 16 barvách je to peklo a běží to pomalu...
Grafika nainstalovaná byla-win. si ji našel a nainstaloval...Nastavil jsem 32bitové barvy...Přád stejný výsledek-okna se furt rolovala a celkově to bylo velmi slow... :( [měl jsem tam dané bezparitní ramky...]
Nejvíce uživatelů online: 351
Právě online: Limbo
36 Host(é)
Právě prohlíží tuto stránku:
1 Host(é)
Statistiky uživatelů:
Hosté: 14
Členové: 753
Moderátoři: 0
Administrátoři: 1
Statistiky fóra:
Skupiny: 5
Fóra: 24
Témata: 1482
Nejnovější uživatelé:
TechLambo, janh109, Jichajd, dreamy, bodklops, Michal Maršík, Darek z Dekomprese, Ondřej Matějka, Marcel Mojžíš, soundlovers, w1k, gilhad, Zbrànek Petr, Spiker, mira muzeumAdministrátoři: Sledge: 5661

Přihlásit se