Zvažte možnost registrace, zatím jste zde jako
HOST

sp_LogInOutPřihlásit se
RSS

100 Obscure PC Games of the 1990s

12/02/2025 - 19:06

Zdarec vespolec, narazil jsem na zajímavé videjko o nepříliš známých hrách. Tak mě napadlo, znáte, případně hráli jste nějakou z těch her? Já znal možná 3, ale nejsem znalec, jen občasný hráč. Ale některé mě zaujaly, třeba Skull caps vypadá zajímavě. Spousta jiných mi připadá jako kopie známějších her typu State of war apod.

16/02/2025 - 19:52
WIFT
The 2nd Capital City of Beer

Acromage jsem poznal po zvuku. Sám jsem to nehrál, ale drahá polovička ano. Je to původně karetní minihra z Might and Magic VII. Might and Magic VII Arcomage game

Drakan Order of the flame mi opět podle zvuku něco připomíná (zase, já to nehrál ;). Pokud teda ten zvuk není použit ve vícero hrách :). Po konzultaci s manželkou pravděpodobně ano, takže samá voda.

Prince of Persia 3D nevím, něco na ten způsob se u nás hrálo, určitě písky času, ale tohle si nejsem jist.

Jinak samá voda :).

15/04/2025 - 19:27

Revenant vyšel na Level CD 112 (Duben 2004). Dobrá RPG mlátička, kterou jsem skoro dohrál, ale pak jsem si kousek před koncem oblékl nějaké prokleté brnění a hlavní učitel mě odmítl dál trénovat na vyšší levely, protože jsem se prý přidal na stranu zla. XD

Tank Racer byla taky dobrá ptákovina, demo z Level CD jsem hrál minimálně 2 měsíce pořád dokola.

Arcomage znám z Might & Magic 7/8. Prince of Persia 3D byl podle recenze propadák, nehrál jsem. Drakan byl podle recenze zajímavý, ale nehrál jsem.

Časové pásmo: Europe/Prague

Nejvíce uživatelů online: 351

Právě online: Daniel Zima, Atari
22 Host(é)

Právě prohlíží tuto stránku:
1 Host(é)

Nejaktivnejší uživatelé:

LubikCZ: 2166

MilasPce: 1512

Sany: 1498

Neny: 1136

Powerack: 967

Logout: 934

Statistiky uživatelů:

Hosté: 14

Členové: 715

Moderátoři: 0

Administrátoři: 1

Statistiky fóra:

Skupiny: 5

Fóra: 24

Témata: 1445

Nejnovější uživatelé:

Jaroslav Šembera, Michalzchvostoskoku, gjames, Martin Janočko, jakub crhák, retro, Vince Howerton, Standa, Libertarian771, Mastafos77, sleepingmouse, Fleet, SirKoki

Administrátoři: Sledge: 5658

Podpořit finančním příspěvkem »

Stát se PATRONEM
high-voltage.cz

25 patronů = 2960 Kč měsíčně

Je to malé pade pro čtenáře, ale velká vzpruha pro HV! ;)
Podpořit nákupem na e-shopu »
Hrnek plecháč ROGUE-HACKHrnek plecháč ROGUE-HACK 266 Kč
The Ultimate Retro Gaming PC in a Compact Package Shadow bazar, retro herní džungle