Hry hratelné na výkonné 486ce s 3dfx Voodoo
Seznam spíše pro mou potřebu, ale samozřejmě otevřený diskuzi :) Hry hratelné (a nehratelné) na AMD 486@150MHz s podporou 3dfx Voodoo.
Doporučení: v některých případech (Quake) je Voodoo 2 o chlup rychlejší, než Voodoo 1 (patrně tolik nezatěžuje procesor / sběrnici).
Hratelné:
- Descent - běží perfektně i v 800x600
- Formula 1 (1996, Psygnosis) - hratelné pro snížení viditelnosti
- Quake - hratelné tak tak, v timedemu průměrných 12 FPS (+3FPS s Voodoo 2)
- Tomb Raider - parádně plynulý
Nehratelné:
- Unreal - nikterak překvapivě, skoro se nehne
- Carmageddon - bída, +- 6 FPS (ještě otestuju zmenšení okna...)
Sledge napsal(a)
Neni problem, nejsem ted doma, zejtra vecer se pripomen. Mozna nekde dohledam i manual. Co konkretne nastavujes, CPU?
Ahoj, ano nastavuji CPU... Na této desce bych chtěl mít CPU nastaveno tak, jak to máš ty, čili na 150MHz:)Díky!;)
Na internetu se píše, že tato deska by měla podporovat i AMD 5x86, ale v manuálu o tomto CPU není ani zmínka... Tak se ptám raději tebe, než něco podělám...:D
„Každý dotaz by měl mít i svou odpověď..."
Ou, sorry, zapomněl jsem :) Koukni na tenhle manuál, podle toho jsem nastavoval já - https://www.dropbox.com/s/8f0iup7mwul52av/AbitPB4-manual.pdf?dl=0
Pozor, v tom PDF je to odzadu, tzn. první stránka manuálu je až na samém konci, aby tě to nezmátlo :) Ten tvůj manuál je pro starší revizi desky - 1.2, ten můj je pro 1.5. Teď je otázka, jakou revizi desky máš.
Nejvíce uživatelů online: 351
Právě online: MilasPce, CesareBorgia, frca
22 Host(é)
Právě prohlíží tuto stránku:
1 Host(é)
Statistiky uživatelů:
Hosté: 14
Členové: 681
Moderátoři: 0
Administrátoři: 1
Statistiky fóra:
Skupiny: 5
Fóra: 24
Témata: 1406
Nejnovější uživatelé:
Snnsnsnn, Franta, pepapantak, isidor, Wolis, Martin Rulf, bujny, Pavel Pavel, LEON Pilot, Jan “Druid” Schicho, POLÁŠEK TOMÁŠ, Stanos, zbynek, BuziBob, NEILikAdministrátoři: Sledge: 5640