ATOM247 server na staré hry po síti (Doom, Quake, OpenTTD?)
Tak chlapci, první testy!
- Sosněte si OpenTTD, přihlašte se do hry více hráčů a najděte si server high-voltage.cz
- Sosněte si Zdaemon launcher (+ nahrajte do adresáře WADs soubor doom2.wad) a mezi servery vyhledejte high-voltage.cz
@Sledge: hele pane, jestli stale chces miti dooma na serveru, tak butdo downgraduj dolu na 1.09, na map01 staci a nebo prubezne updatuj 1.10, protoze v tomto stavu se ti tam nikdo nepripoji protoze server outdated ...
a ja ksem ti uz jednou psal ... zvaz jestli map01 je potreba nebo ne, bo to je ohrany a hlavne to bezi na x jinacich masinach, takze spis neco nezvykleho by to chtelo aby se u teb ehralo ...
"When you have learned to snatch the error code from the trap frame, it will be time for you to leave."
Sledge napsal(a)
Jo, dík za upozornění, já o tom vim, jen jsem si nějak nenašel čas na aktualizaci :)
A mohl bych tam pustit něco zajímavějšího, máš tip?
no jestli je to jen pro lidi odsud, tak si samozrejme hrajte co chcete :) ale podle predchozi verze se tam moc nehraje ...
ja osobne ted hraju coop furt dokola DTWID
a pridruzene spinoffy, je to vazne parada, luxusni design ... napr ted me tam muzes odchytnout a pridat se :)
"When you have learned to snatch the error code from the trap frame, it will be time for you to leave."
Sledge napsal(a)
To je skandál, po dvou letech nepřetržitého provozu chcípla deska! (Intel D510MO)Naštěstí tu mám shodou okolností jednu stejnou navíc, takže na výměně už se pracuje ;)
jo to me v liquidu za deset let odesly desky dve, ted se jede na treti :)
Brzo bude další pokus, přistála mi tu stejná bedna, v jaké se hřál ATOM 24/7, ovšem vevnitř je deska s Celeronem N3050 (cca 2x výkonnější než Atom D510) a 4GB DDR3. Tak snad to zase hned neshoří :)
Plánuju opět pustit Doom, konkrétně mapu HV Arena z Doom soutěže. Pak bych chtěl zkusit relaxační privátní WOW server, jen pro zvané a prověřené, sloužící toliko k ukojení nostalgie (WotLK). Tak kdyby měl někdo zájem o testování, může se předběžně hlásit ;)
Nejvíce uživatelů online: 351
Právě online:
13 Host(é)
Právě prohlíží tuto stránku:
1 Host(é)
Statistiky uživatelů:
Hosté: 14
Členové: 623
Moderátoři: 0
Administrátoři: 1
Statistiky fóra:
Skupiny: 5
Fóra: 24
Témata: 1342
Nejnovější uživatelé:
namrita kapoor, FOnline Parareal CZ, COJS, JanO, rudok, Eva, Lofty, Xsmile, Jiri Hadas, mpxd, Stan69, Longin, Radovan Haluza, Yoshi, TvarglAdministrátoři: Sledge: 5542