Obrázky (pozadí) z Heroes of Might & Magic 2

Stát se PATRONEM
high-voltage.cz

16 patronů přispívá částkou 1758 Kč měsíčně

Je to malé pade pro čtenáře, ale velká vzpruha pro HV! ;)

Když jsem před rokem patlal wallpaper z pozadí jednoho z bojišť hry Heroes of Might & Magic 2, šel jsem na to přes kombinaci screenshotů típnutých přímo z bitvy. Trochu mě mrzelo, že nemám po ruce všechna bojiště - wallpaperů mohlo být víc, obrázky jsou to navíc oku lahodící. Dneska jsem si na to všechno bůhví proč vzpoměl a po trošce intenzivního googlení našel na nástroj, pomocí kterého lze z datových souborů hry (AGG) vytáhnou jednotlivé soubory. Nástroj se jmenuje Game Extractor a jen tak mimochodem umí načíst soubory z více než 1300 her.

Po ještě intenzivnějším hledání jsem se na nějakém ruském fóru dostal k utilitce Heroes of Might & Magic 2 ICN Converter 1.0, která umí převést herní soubory s grafikou (ICN) na použitelnější BMP formát. Výsledek? Téměř kompletní grafika heroesů dvojek rozbalená na disku mého PC. Vyzobal jsem z toho výše uvedené backgroundy bojišť a tu je máte, k potěše i dalšímu použití. Kdo ví, třeba z toho někdo spáchá pár slušivých tapet na plochu :)

Mimochodem, další kořistí byly ikonky hrdinů. Je jich 77 a samozřejmě jsem je okamžitě nahrál do fóra, v nastavení profilu v sekci edit avatar si je můžete navolit :) A omlouvám se, že tahle část fóra ještě není přeložená, pokusím se na tom zamakat.

Tak, a teď jdu čekat na žalobu za neoprávněné použití copyrightovaných materiálů!

Autor: Sledge

DOS, 486, retro! Sběratel starých počítačů, her a konzolí. Profesně webový desetibojař a dělník informačního věku.

Komentáře k:
"Obrázky (pozadí) z Heroes of Might & Magic 2"

Přidej komentář (přihlášení / registrace)

(Komentáře s více jak 2 odkazy musí počkat na schválení.)

Podpořit finančním příspěvkem »
Shadow bazar, retro herní džungle