Wasteland 2 přichází… možná

Stát se PATRONEM
high-voltage.cz

16 patronů přispívá částkou 1758 Kč měsíčně

Je to malé pade pro čtenáře, ale velká vzpruha pro HV! ;)

Tam, kam odvážně vstoupili Double Fine Productions, se nyní pouští inXile entertainment. Tim Schaffer zatím posbíral na svou novou adventuru šťavnaté tři miliony dolarů, původně by se ovšem spokojil s "pouhými" 400 tisíci. Brian Fargo je s druhým dílem hry Wasteland trochu odvážnější a řekl si rovnou o 900.000. Částka se může zdát vysoká, ale patrně to nebude problém, protože už nyní, po pouhých několika hodinách od spuštění Wasteland 2 Kickstarter kampaně, ukazuje počítadlo pěkných 112.000 dolarů.

Jak název napovídá, Wasteland 2 bude přímým pokračováním staré hry Wasteland z roku 1988, v celé její klasické RPG kráse. Žádné moderní 3D akční srágory vykrádající osvědčenou značku se tedy (doufejme) nedočkáme. Vývoj bude probíhat pod taktovkou Briana Farga, který stál nejen za Wastelandem samotným, ale také za legendárním Falloutem. Dle vzletných a srdceryvných frází z Wasteland 2 stránky na Kickstarteru jde o poslední šanci, jak legendu přivézt zpět. Pokud se peníze vybrat nepodaří, značka Wasteland bude zapomenuta, zadupána do země, přenechána minulosti.

Takže pokud se vám na kreditních kartách válí nějaký ten drobák těžce ušetřený nákupem sójových ne-párků z akčních letáků Lídlu, hurá utrácet! A samozřejmě: čím víc peněz se vybere, tím bude Wasteland 2 lepší. A já tomu věřím, protože jachtu si za těch pár drobných beztak nikdo nekoupí ;)

Otázka zní: kdo bude další? Já chci remake Ski or Die!

Autor: Sledge

DOS, 486, retro! Sběratel starých počítačů, her a konzolí. Profesně webový desetibojař a dělník informačního věku.

Komentáře k:
"Wasteland 2 přichází… možná"

  • Neny napsal:

    já bych chtěl pořádný remake třeba Winter Games, nebo i DOOMa, protože DOOM3 mě nějak moc nenadchnul (teda graficky super, ale jinak ne)…
    Ale myslím si, že je čas remaků DOS her a že se ještě dočkáme pořádných pecek, a to je dobře, ne ?

    • mchlumak napsal:

      Doom 3 podle mě vůbec nenavazoval na svoje předchůdce, nedávno jsem dohrál základní verzi Doom 2 a pokud jsem zrovna nebloudil, tak se ve hře pořád něco dělo, neměla hluchá místa a nepřátel bylo přehršle, ale z hraní D3 si pamatuju akorát, že půlhodiny lezu s baterkou někde šachtami a tmavými místnosti, kdežto akce žádná.

Přidej komentář (přihlášení / registrace)

(Komentáře s více jak 2 odkazy musí počkat na schválení.)

Podpořit finančním příspěvkem »
Shadow bazar, retro herní džungle