Skeny z časopisu Video Plus (roky 93 a 94)

Stát se PATRONEM
high-voltage.cz

16 patronů přispívá částkou 1758 Kč měsíčně

Je to malé pade pro čtenáře, ale velká vzpruha pro HV! ;)

V časopise Video Plus, což byl, pokud si dobře pamatuji, takový souputník Cinemy specializující se na aktuální nabídku filmů na VHS kazetách, se v roce 93 začaly objevovat články stručně informující o dění na poli videoherním. Mezi autory těchto článků patří mimo jiné i oblíbené osobnosti z dřevních dob časopisu SCORE, jako jsou Jan Eisler či Andrej Anastasov.

Na aukru se mi před časem podařilo ulovit všechna čísla VideoPlusu z let 93 a 94 svázaná do jedné tlusté bichle. Nemeškal jsem (trvalo mi to pouhé dva roky) a pokusil jsem se převést onu hrstku článků o počítačových hrách do elektronické podoby. Bohužel, rozměry a váha svazku téměř vylučují skenování na běžném stolním skeneru, proto jsem stránky jednoduše nafotil. Kvalita tomu odpovídá, ale k přečtení to je.

Pokud by snad někdo našel doma na půdě novější čísla časáku Video Plus, udělal by mi dalšími skeny velkou radost ;-)

Stáhněte si ZIP archiv se skeny ve vysokém rozlišení.

Autor: Sledge

DOS, 486, retro! Sběratel starých počítačů, her a konzolí. Profesně webový desetibojař a dělník informačního věku.

Komentáře k:
"Skeny z časopisu Video Plus (roky 93 a 94)"

  • Neny napsal:

    Pěkný, vůbec tento časopis neznám ! :-)

    • Sledge (admin) napsal:

      Já to kdysi kupoval pravidelně, vystřihoval jsem si z toho obrázky a články s Arnoldem Schwarzeneggerem! :)) Kámoš zase odebíral Cinemu a vystřihoval si Jean-Claude Van Damma. Takže jsme se dobře doplňovali, jen z těch časopisů ve finále moc nezbylo. Navíc, bylo mi tušim 10-11 let, v časopise Video Plus byl i příjemný bonus – poměrně odvážná dvojstránka „erotika“! :)

  • DJ OldGames napsal:

    Skvele a zaujimave vykopavky. Po zbeznom zhliadnuti mozem dodat ze minimalne recenzia hry The Legal na obrazku c.3 je komplet prebrata z casopisu Excalibur 18 (09/1993) a samozrejme ide o The Legacy ;-)

    Velmi rad by som tieto stranky umiestnil do archivu casopisov s prislusnym historicky presnym zaevidovanim. Ak je to mozne, mozes mi k tomu dodat presnejsie udaje, t.j. cislo casopisu, datum vydania a cisla stran? A keby si k tomu odfotil aj prve stranky tych casopisov tak je to idealne, ale to uz asi chcem vela ;-)…

  • Franklinn napsal:

    Ahoj Sledge.
    Mám nejaké čísla časopisu Video Plus z roku 1995,1996 a Video Revue 1993-1996.
    Môžem ti ich naskenovať a poslať. Môj email je: franklinn@azet.sk
    Prosím ťa, nemohol by si mi predať nejaké čísla z Video Plus 93 a 94?
    Som zberateľ a zopár mi ich chýba.
    Ďakujem.

    • Sledge (admin) napsal:

      Zdar! Já bych klidně i odprodal, ale mám to jen jako celek, ořízlý a svázaný dohromady, takže bohužel :( Ale další herní skeny určitě uvítám, pokud najdeš čas :)

Přidej komentář (přihlášení / registrace)

(Komentáře s více jak 2 odkazy musí počkat na schválení.)

Podpořit finančním příspěvkem »
Shadow bazar, retro herní džungle