Soutěž sem, soutěž tam

Stát se PATRONEM
high-voltage.cz

16 patronů přispívá částkou 1758 Kč měsíčně

Je to malé pade pro čtenáře, ale velká vzpruha pro HV! ;)

Za pár dní skončí příjem soutěžních příspěvků do soutěže v tvorbě hry pro DOS, ale než to všechno dám dohromady k hlasování, může to chvilku trvat. Dlouhou chvíli naštěstí můžete vyplnit soutěží o Heroes 3 HD edition, kterou na svém webu vyhlásil Liso1. V čem soutěž spočívá? V hledání rozdílů mezi dvěma screenshoty z Heroes of Might & Magic 3.

A dobrá zpráva je, že já vám asi moc konkurovat nebudu - po zběžném shlédnutí screenshotů jsem našel rozdíl přesně jeden, který se navíc při podrobnějším průzkumu ukázal být flekem na monitoru. Koštuju to na hořčici.

A aby toho nebylo málo, chtěl bych vás požádat o drobnou asistenci. Protože o vítězi mé DOSové soutěže se rozhodne prostřednictvím ankety, potřebuji řádně otestovat zvolené řešení. Jak? Jednoduše zahlasujte v následující anketě a ozvěte, pokud se vám něco nebude zdát OK.

Díky! :)

Btw. anketa je omezena jen na registrované, stejně jako (nejspíš) bude i ostrá anketa. Já vím, já vím, registrace je opruz, ale na druhou stranu to trochu zamezí kreativnímu ovlivňování výsledků ;) Jo a vizuálně to ještě nějak učešu.

Která z následujících FPS akcí je úplně nejvíc nejlepčejčí?
Autor: Sledge

DOS, 486, retro! Sběratel starých počítačů, her a konzolí. Profesně webový desetibojař a dělník informačního věku.

Komentáře k:
"Soutěž sem, soutěž tam"

Přidej komentář (přihlášení / registrace)

(Komentáře s více jak 2 odkazy musí počkat na schválení.)

Podpořit finančním příspěvkem »
Shadow bazar, retro herní džungle