2x board s AMD 386DX/40MHz
Sledge napsal(a)
Měl bych tu k darování dvě desky s procesorem s AMD 386DX/40MHz. I nějaké ty RAMky jsou v tom napíchané :)U obou desek už trochu vytekla CMOS baterka, ale měla dost soudnosti, aby sebou nevzala i desku, tzn. okolí poleptané není. Je to nezkoušené, ale v případě zájmu můžu test provést.
To je smůla, já mám těhlech 386tek několik a všechny šlapou, jen ne teď, teď pěkně hajinkaj v regálu, protože momentálně mám na hraní 486ku :D
Každý počítač je hloupý nebo chytrý pouze tak, jako jeho majitel.
Sledge napsal(a)
Měl bych tu k darování dvě desky s procesorem s AMD 386DX/40MHz. I nějaké ty RAMky jsou v tom napíchané :)U obou desek už trochu vytekla CMOS baterka, ale měla dost soudnosti, aby sebou nevzala i desku, tzn. okolí poleptané není. Je to nezkoušené, ale v případě zájmu můžu test provést.
Čágo vezmu třeba obě kámoš mi dáva dohromady 386. Můj mail :
xmilhausx napsal(a)
Sledge napsal(a)
Ty bys to sám nedal do kupy? Myslím, že kdo někdy měl jakýkoliv počítač a koknul se dovnitř, tak by to mohl postavit. Problém je spíš se sháněním komponent.
xmilhausx napsal(a)
A slibuješ, že to neskončí na aukru nebo na "vytěžení" cenných kovů? :)
Udělám test a pošlu desku, co bude funkční.
Sledge napsal(a)
xmilhausx napsal(a)
Čágo vezmu třeba obě kámoš mi dáva dohromady 386. Můj mail :A slibuješ, že to neskončí na aukru nebo na "vytěžení" cenných kovů? :)
Udělám test a pošlu desku, co bude funkční.
Slibuju, mám dva kámoše co se v compech hrabou celej život a jeden je takovej blázen co má doma tak trošku muzeum a vetešnictví v jednom
:-) . Tak ten, já bych to v životě nesložil.
Tak jsem to otestoval. Obě desky jsou funkční, obě maj v háji baterku, ale to se dalo čekat. V každé z desek jsou 4MB RAM.
http://instagram.com/p/gfe5yHS-Sf/
Takže si vyber, jakou chceš a já ti jí pošlu poštou. Bydlim sice v Praze, ale na nějaký předávání v podchodu pod rouškou noci mě neužije ;)
Sledge napsal(a)
Tak jsem to otestoval. Obě desky jsou funkční, obě maj v háji baterku, ale to se dalo čekat. V každé z desek jsou 4MB RAM.http://instagram.com/p/gfe5yHS-Sf/
Takže si vyber, jakou chceš a já ti jí pošlu poštou. Bydlim sice v Praze, ale na nějaký předávání v podchodu pod rouškou noci mě neužije ;)
Ta jedna má patice na dva koprocesory? :‑O
Sledge napsal(a)
Jedna patice je označená 80386, druhá W3167. Takže můj odhad je, že první patice je určená k případnému upgrade procesoru, druhá je pro matematický koprocesor (Weitek 3167).
To jako, že ten připájený se buďto nějakým jumprem, v BIOSu nebo automaticky vypne, když bys tam nacpal ten další? To je ale zajímavé. Co to je konkrétně za desku? Docela by mě to zajímalo, jak to s tím je.
Sledge napsal(a)
Deska na sobě nemá žádný dohledatelný označení, bohužel nevim :(
Tak alespoň podle čipů nebo taky mívají ty desky nalepený štítky na vnější straně slotu (v tomhle případě na tom 8mi bitovým ISA), mrkni prosím nebo mě to nedá spát :D
xmilhausx napsal(a)
Sledge napsal(a)
Cajk, píšu si, pokusim se to ještě v tejdnu odeslat.Ok nejak to dojde. Ted jsem získal 3 igelitky ruznejch komponentu na starší PC. Pošlu foto na email :-)
Pošli foto sem, třeba by se nám taky něco hodilo ;)
Nejvíce uživatelů online: 351
Právě online:
19 Host(é)
Právě prohlíží tuto stránku:
1 Host(é)
Statistiky uživatelů:
Hosté: 14
Členové: 681
Moderátoři: 0
Administrátoři: 1
Statistiky fóra:
Skupiny: 5
Fóra: 24
Témata: 1406
Nejnovější uživatelé:
Snnsnsnn, Franta, pepapantak, isidor, Wolis, Martin Rulf, bujny, Pavel Pavel, LEON Pilot, Jan “Druid” Schicho, POLÁŠEK TOMÁŠ, Stanos, zbynek, BuziBob, NEILikAdministrátoři: Sledge: 5640