Návštěva sběrného dvora 6.6.2014
Sledge napsal(a)
Docela bych vzal sítovku :)
Btw. co tam máš za procesory? :)
Ok.Síťovka je tvoje :) Procáky nic moc (celeron 667MHz PGA370),(celeron 700MHz PGA370),(Pentium 133MHz Socket 7),(Pentium !!! 350MHz slot1),(Pentium !!! 450MHz slot1)...
„Každý dotaz by měl mít i svou odpověď..."
SondejCZ napsal(a)
Sledge napsal(a)
Proberu zejtra bordel :) Mám tu takový ty obvyklý věci, jako zvukovky a grafiky, nějaký desky s 386 taky, ale ty maj integrovaný cpu... dám vědět.oukej..díky :)
Do 486ky bych tu měl třeba pěknou zvukovku - SoundForte sf16-fmp-03, je to Vibra16S. Popř. nějakej ten ESS1868 - je to sice klon, ale z těch nejpovedenějších.
Sledge napsal(a)
SondejCZ napsal(a)
Sledge napsal(a)
Proberu zejtra bordel :) Mám tu takový ty obvyklý věci, jako zvukovky a grafiky, nějaký desky s 386 taky, ale ty maj integrovaný cpu... dám vědět.oukej..díky :)
Do 486ky bych tu měl třeba pěknou zvukovku - SoundForte sf16-fmp-03, je to Vibra16S. Popř. nějakej ten ESS1868 - je to sice klon, ale z těch nejpovedenějších.
Sledge kašli na to :D Já ti to pošlu zadáčo :) ;) Já tě zase potom budu otravovat ohledně nastavení 586ky :D
„Každý dotaz by měl mít i svou odpověď..."
Je to problém, tahle dnešní idiotská a na hlavu postavená doba - kdy ani v případě že bys to za slušné peníze odkoupil, nemáš tu ve sběrném dvoře tuto možnost. Přitom by to byla win-win situace, sběratelé počítačů by měli své zdroje a technické služby co furt stejně bědují že nemají na nic prachy, by si takhle hezky vylepšily rozpočet. Ale asi není nad to radši vše zkur..t a zničit, FUCK !! :(
Nejvíce uživatelů online: 351
Právě online: MilasPce, iarmanu, WIFT
13 Host(é)
Právě prohlíží tuto stránku:
1 Host(é)
Statistiky uživatelů:
Hosté: 14
Členové: 640
Moderátoři: 0
Administrátoři: 1
Statistiky fóra:
Skupiny: 5
Fóra: 24
Témata: 1354
Nejnovější uživatelé:
Kniznica Komarno, pkv, WIFT, Krakenus, Peter Fox, ventero, rudeman, Millh@use, Gordon Freeman, Los Karlos, Mr. Cabie, Petr K, Max Cherniy, vodomil, tomek99Administrátoři: Sledge: 5557