Výzva: Stunts 251220

Podpořit high-voltage.cz na STARTOVAČI

16 patronů přispívá částkou 1758 Kč měsíčně

Je to malé pade pro čtenáře, ale velká vzpruha pro HV! ;)

Nastala chvilka na další boj s časomírou. Nikoli, není řeč o soutěži jedlíků a časovce v pojídání cukroví zapíjeného rybí polévkou, je řeč o Stunts.


AKTUALIZACE: A zase ten Hanss! Ale nemůžeme říct, že jsme to nečekali ;) Nicméně pěkných časů dosáhli i Thomeless a Guldy, v reálném závodě by myslím Hansse slušně potrápili. Že by inspirace na budoucí výzvu? Ti nejlepší se sejdou někde na motokárách? :) V každém případě se mi chlapci ozvěte v záležitosti odměn.


Konkrétně je řeč o další záludné trati z mé dílny plné ďábelských nápadů. Ne, nebojte se, to já vás jen tak straším. Jediné, čeho se v těchto dnech musíte bát, je žlučníkový záchvat. Sice jsem si pro vás opět připravil novou trať, ale je docela krátká a nezáludná, dokonale prostá pastí :) S trochou cviku by neměl být problém dostat se na 1m:20s, a věřím, že Hanss to opět stáhne ještě mnohem níž ;)

Výzva: Stunts 251220

Pravidla:
Stáhněte si trať
a nahrajte jí do adresáře se hrou Stunts v1.1. Párkrát si zakružte a poté na sledge@high-voltage.cz pošlete screenshot. A uložte si replay! Termín pro zaslání časů je neděle 03.01. včetně, v pondělí doplním opozdilce a kontaktuji 3 výherce, kteří si budou moct vybrat některou z her. Obrázky prosím zasílejte tak, abych s nimi neměl příliš práce, tzn. zvětšené aspoň na 640x400 a pojmenované vaší přezdívkou.


Výzva: Stunts 251220

Výzva: Stunts 251220

Výzva: Stunts 251220

Výzva: Stunts 251220

Výzva: Stunts 251220

Výzva: Stunts 251220

Autor: Sledge

DOS, 486, retro! Sběratel starých počítačů, her a konzolí. Profesně webový desetibojař a dělník informačního věku.

Komentáře k:
"Výzva: Stunts 251220"

  • Simon Sivak napsal:

    Ahoj mam 9 rokov. Tato je tiez zberatel starych PC a konzol. STUNTS je tiez moja oblubena hra. Majlepsi cas mam 1:35 na zltej formuly. Tato mi povedal, ze najlepsi cas na Facebooku je zatial 1:15. Je aj rychlejsie auto v tejto hre, alebo aku fintu mam pouzit?

    • Sledge (admin) napsal:

      Auto máš nejrychlejší, nic rychlejšího než formule není, chce to jen trochu cviku, plus na jednom místě jde využít hi-speed bug, zeptej se táty, on už bude vědět! :)

  • Jara napsal:

    Zatáčky se jezdí na 3 rychlost, pozor na klopenku vyhazuje, musí se na ni najet opatrně.

  • jezevec_lesni napsal:

    No, muj nejlepsi cas byl 1:18.70 a max. rychlost 187 Mph, tak to snad radeji ani posilat nebudu :).

    • Guldy napsal:

      Posli to, at jsou videt vysledky a ucastnici :) a treba te to bude priste motivovat. V zavode jsou taky videt vysledky vsech jezdcu :)

  • jara napsal:

    Tak ten borec co to zajel za 1:09 tak smekám, já jsem se dostal na 1:15 a i tak to bylo na hraně.

    • Guldy napsal:

      Take smekam, protoze to chce proste nejakou praci. Podle rychlosti 245 mph je vyuzivan power gear (bug na rychlost). Hodne me zajima, jak ta jizda vypada.

      Ja to jedu vsechno po silnici a mym stylem a pristupem nejde nikde dosahnout power gearu. Nesmim udelat ani malou chybu. Jakmile jedinou zacatku nevyjedu dobre (tzn. moc pomalu nebo naopak rychle, coz vede ke smyku), tak nedam ani svuj nejlepsi cas (1:13). Teoreticky, ale to uz je fakt high skill, by nektery zatacky slo „normalni jizdou“ i driftnout.

      Ted uz je to pro me jen o zajeti kazdy zatacky perfektne, tzn. trefit se do rychlosti a mista, kterym jedes.. cimz by cas sel trochu stahnout, ale ne na 1.10..

      Touto ucasti v zavode jsem se ujistil, jak je Stunts naprosto paradni, protoze proste musis jet fakt dobre a je to adrenalin. Takze se budu tesit na dalsi souteze. :)

      • Guldy napsal:

        ok, tak uz jsem pochopil, ze problem je v prevodovce. Tak ted to jdu zkusit zajet jako dva nasi aktualni sampioni :)

  • Guldy napsal:

    „cimz by cas sel trochu stahnout, ale ne na 1.10..“

    Hmm jako asi by to slo.. ale musel bych hrat hodne dlouho :)

  • HanssCZ napsal:

    dulezitejsi na teto mape je ciste projet vsechny ‚esicka‘
    bug pak usetri cca 1-2s

    replay:
    https://drive.google.com/file/d/1OfzytQ0eXp-Cl_ir1rmd1meIdw4629TL/view?usp=sharing

    • Guldy napsal:

      jj taky jsem k tomuhle dosel. Priste pujdu na lepsi vysledky, az na to budu mit vic nez 1 den :)

    • Guldy napsal:

      btw koukam na tvuj replay (0:23 nahore v linku od Sledge) a ten ostruvek na zacatku se mi parkrat podarilo preskocit tim, ze jsem na nej na strane omylem najel.. tim by mozna sel kousek taky usetrit?

Přidej komentář (přihlášení / registrace)

(Komentáře s více jak 2 odkazy musí počkat na schválení.)

Podpořit finančním příspěvkem »
Shadow bazar, retro herní džungle