Hlasování! Soutěž o konzoli SEGA Mega Drive

Stát se PATRONEM
high-voltage.cz

16 patronů přispívá částkou 1758 Kč měsíčně

Je to malé pade pro čtenáře, ale velká vzpruha pro HV! ;)

AKTUALIZACE 9.4.: Malé překvapení! Ke slíbené 1.ceně se přidává cena 2.! A opět jde o herní konzoli. Neni to sice zrovna MegaDrive, ale i tak se s ní dá užít porce srandy, zvláště pak ve dvou :) Jde o stroj honosného jména GameStar, dle her jde o klasickou kopii NESu. V příslušenství naleznete dva gamepady a jednu pistoli (zde malé upozornění, tato a další podobné světelné pistole fungují jen na klasických CRT televizích) + 3 kazetky s hrami (odhadem +- 12 her). Stejně jako MegaDrive už má GameStar něco za sebou, ale je plně funkční.

Tak jsem se pochlapil a i přes zvěstované zdržení jsem nakonec stihl hlasování zpracovat dneska. Soutěžních příspěvků je celkem 16, některé nestojí za řeč, ale na druhou stranu je mezi nimi i pár vyložených perel. Tak tedy vzhůru do hlasování! Anketa poběží do 10.4., poté bude zveřejněn výherce. Anketu naleznete na konci článku. A ano, je to dlouhý jak plůtek piv na lístku den po výplatě, ale buďte silní! :)

Zde si můžete přečíst původní článek k soutěži.

A
Chtěla bych vyhrát konzoli, protože nemám na čem hrát a hlavně s čím si hrát :(

B
Když ji nedostanu tak skočim pod vlak.Jsem zvědav,jestli si mně vezmete na svědomí.

C
Dovolte mi abych se nejprve představil jmenuji se XXX a je mi 13 let. Můj důvod vyhrát je že mi bylo 13 let v březnu a chtěl bych hezký dárek.

D
Nazdar, tak se taky hodlam zucastnit, a proc ja? To je jednoduchy. Prave mi bylo 26 let, cili zacinam pocitovat stari! Neverite? Jak ze se to projevuje? No jednoduse, jsem schopnej nekolik hodin sedet u youtube a cucet na znelky starych serialu - Beverly, Melrose, Baywatch (sakra to byly kocky), Jump street 21, Dallas (ano, i ja na sebe nejsem hrdy, ale stalo se), Walker Texas Ranger, Knight Rider, Stargate, MacGyver ... ... ... pardon za odmlku, ukapla mi slza a musel jsem 2 hodiny koukat na youtube ... stane se. :-) No a u her to je podobny, ty novy me neba, ty stary jo! Ale chtelo by to tu konzoli no... :o) Teda uplne presneji, chtelo by to Commodore 64, ktery jsem kdysi vlastnil, ale jako mlady a hloupy (ted jsem starsi a hloupejsi) jsem ho daroval, ano DAROVAL...ja vuuuul. Tohle sice neni muj vysneny C64, ale i tak dobry, takze se smilujte. :-)))

E
Protoze kdo si hraje nezlobi a ja zlobim az moc! (zde je na místě zmínit, že autorem je žena / slečna / vousatý chlap vydávající se za příslušníka opačného pohlaví - pozn. Sledgehewer)

F
Hovoria mi "Zahradnik" a tu "CEGU" kcem tiez! :-) Ehm, alebo radsej inak... Preco by som to mal byt ja, co by dostal nezistne SEGA Mega Drive? To zalezi na tom, ci chce niekto z ortodoxneho PC-ckara vytlct konzolistu alebo nie. Od davnych cias bolo centrom herneho sveta PC - mojho sveta. A preto dnes to stale tak ostava. Jedna mala SEGA by to mohla zmenit a nakoniec by mohlo na tom trhnut nieco aj Sony ci Microsoft :) Taka transformacia skrze historicky hardware. Alebo mozno ani nie. Ale je fakt, ze taky pekny kusok hernej historie by si urcite nasiel cestne miesto takmer vyhradne v PC domacom priestore. A ako hovorim, jeden nikdy nevie ako ho to zmeni... ;-)

G
Zdarec, hele jsem fakt zoufalej. Jediné dvě věci, které mi chybí k sestrojení stroje času je A tlačítko z ovladače Sega Mega Drive a nálepka SEGA na konzoli. Kurňa nebuď a pošli mi to, fakt si to chci rozdat s Kleopatrou. PS: Kámo jestli vyhraju, dej číslo a vezmu tě sebou. PS2: Klidně sebou vezmi mladou.

H
Ahoj, jmenuji se Hana a už nejsem panna, takže mě to hrozně štve a moc se trápím, moje utrpení možná vyřeší jedna věc, a to je právě ta blbá konzole SEGA. Chci jí mít doma, možná zapomenu na moje trápení, když nezapomenu tak mi aspoň potěší ta věcička. Doufam, že Vám stačí těhle pár vět na to, abyste mi jí poslali vy masérský hovádka.

I
Dobry den. Dcera mi prepisala na pisacom stroji z internetu vasu sutaz o pocitac. Mal by som on velky zaujem, pretoze zatial vlastnim len osobny pocitac PMD85 a ten uz bohuzial na dnesnu dobu vypoctovo trocha zaostava. tiez by som sa rad dozvedel ake moderne hry sa dnes hraju vo svete. taktiez som si vsimol, ze do pocitaca sa pravdepodobne vkladaju pasky, takze je urcita pravdepodobnost, ze je pocitac kompatibilny s hrami na PMD85. dcera dokonca opisovala, ze hry su na tomto pocitaci od vas farebne. teraz, ked som si zaobstaral farebny televizor TESLA (dokonca s dialkovym ovladanim, tak uz nemusim vstavat alebo budit manzelku medzi prepinanim tych dvoch programov co u nas chytime ) by som tento zazrak urcite zuzitkoval, pretoze PMD85 ma len ciernu a bielu farbu. taktiez ak by moje stare hry ako Auto, Zaba a Tehly fungovali vo farbe, tak by som bol nesmierne stastny. vlastnim aj hru Manic Miner, ale ta sa nahrava strasne dlho a vzdy zaspim. preto by som chcel vediet, ci sa hry na MIKIDRAJV nahravaju rychlejsie a ci sa daju pretacat pasky nan klasickou sesthrannou tuzkou. Moja manzelka ma totiz pokrocile stadium parkinsona a toho druheho nemca, co jej stale schovava veci po byte (tusim azhaimer sa vola) a nikto nepretaca rucne pasky rychlejsie ako ona. a dokonca usetrim aj na elektrine. nemusite sa bat, zeby som darovany pocitac hned znicil, pretoze u nas mame elektinu len 3 hodiny denne, len nikdy nevieme v ktory cas, tak obcas pustenie prudu aj prespime. dcera este vravela, ze pocitac MIKIDRAJV ma nejaku malu klavesnicu, podla obrazku, ktory tuzkou prekreslila sa aj mne tak zdalo, ale ona nevie poriadne kreslit. takze zaverom sa lucim a mozete verit ze vas osobny pocitac bude u mna v dobrych rukach (vlastne len jednej, prisiel som o jednu v bani pri vybuchu, takze dufam, ze hra Karel85 ktoru si na novom pocitaci nahram ako prvu, sa bude pohodlne ovladat aj s jednou rukou). moj dopis vraj musi prepisat dcera naspat a poslat na nejakeho zavinaca, ale ona je chuda dementne (padla jej tehla na hlavu ako dietatu, ale jej sme povedali ze meno Tehlicka sme jej dali podla mojej oblubenej hry Tehly na pmd85 ) tak jej to odpustite. S pozdravom Adolf Mrdnaj.

J
Dobrý den, jistě víte, jako dnes už každý, že sex je zábava chudých. Jenže problém nastane, když už máte doma jednoho strašně zvídavého neposedu, který má úžasnou schopnost vyhmátnout nás vždy, když se snažíme mu pořídit brášku. Proto jsem zbystřil při kouknutí na vaši soutěž. To by byl způsob jak tohoto malého slídila připoutat k obrazovce a nás nechat v klidu pracovat na zvyšování naší populace. Proto si myslím, že by tu mohla být šance se nám pomocí Sega Mega Drive dopracovat k pořízení dalšího budoucího přispívatele na náš zatím v nedohledu důchod.

K
Proč bych ji měla vyhrát zrovna já? Protože, zahrát si na ní je báječná věc. Užijete si s ní hodně srandy a zábavy a sblíží to Vaši rodinu. Ten kdo už hrál nějakou hru na konzoli tak má zážitek. A žít bez konzole je jako mít absťák(když to napíšu až takhle). Prostě je to super na odreagování a chtěla bych to zkusit.

L
Já bych měl hrat konzoli , protože mě rodiče dali do detskeho domova a bylo by to to jedine , co bych chtel.

M
Ahoj, no proč bych ji měl vyhrát zrovna já? :-) možná proto, že jsem nikdy nic pořádného nevyhrál haha. ne a teď vážně... pamatuju si, jak mi bylo tak 11-13 let a chodil jsem maximálně do nějakého obchodu s elektronikou okukovat, jak zaměstnanci - kteří zrovna nemají do čeho píchnout - hrají hry na vystaveném posvátném SEGA MegaDrivu. Už ani nevím, co to bylo za hru, snad plošinovka s nějakým robotem, co ničil další roboty, nebo to byly kostry nebo já byl kostra? teď si už vážně nepamatuju, ale stálo to prostě za to. dnes už do obchodů slintat a okukovat konzoly nechodím. trochu jsem vyrostl, ale hlavně mi ty nové konzoly k srdci vůbec nepřirostly... všude samé 3D, ale žádné klasické 2D řežby, na kterých jsem vyrůstal :-( ach jo... když ten MegaDrive dostanu já, zase se ze mne na chvilku stane uslintaný klučina, který bude s otevřenou pusou sledovat úžasnou 2D grafiku a poslouchat na dnešní dobu stále kvalitní chiptune hudbu těch starých zlatých her, co provázely mé mládí :-) PS: a hned bych si na něj někde sehnal SONICa a minimálně ještě ALEX
KIDDa ;-)

N
Ahoj. Jmenuji se Robert. Tuto konzoli bych opravdu chtěl bo bych chtěl ukázat svým dětem na čem jsem dospíval a na jakých v té době převratných hrách jsem ulítával. Nebudu tu psát nic o tom, že ji chci kvůli tomu, že jsem vážně nemocný nebo jiné trapné věci. Jde mi jen o to, ať ti moji výrostci vidí jáké to bylo předtím a že se i tyto hry daly hrát. No ono v té době nebylo nic jiného. Dnes to jsou hry náročné na hardware a věčné upgradování počítače. Sega byla prostě jedna a hry nepotřebovaly žádné obnovy systému atd. Přeji hodně nervů při čtení ostatních příspěvků a hlavně při výběru výherce. S pozdravem Robert.

O
Zdravím, povím Vám jeden velice smutný příběh. Žil byl jednou jeden malý brýlatý chlapec. Byl to chlapec velice chytrý, bystrý a hodný a jak už to u takovýchto dítek bývá, kamarádů moc neměl. Už v jesličkách se ukázalo, že je o něco napřed před svými vrstevníky a tudíž že jaksi vybočuje z řady. No a jak to tak bývá, už v tom ranném věku poznali, že to bude mít v životě těžké. Děti se ho bály, opovrhovaly jím, smály se mu a dokonce ho i trýznily. Jeho rodiče z toho byly velice nešťastní a stále přemýšlely co s tím. Vyzkoušely mnoho možností jak učinit jejich dítko šťastné. Přihlásili ho na fotbal, ale jak zjistily, jejich dítko bylo antisportovec, tak zkusili šachy, ty ho ale nebavily stejně jako malování nebo co hůř, hodiny zpěvu. Hrůza !!! Prostě marná snaha. Až jednoho dne se stal zázrak. Ten den byly na návštěvě u známých a tam se tento malý brýlatý chlapec porvé setkal s neuvěřitelnou hrací konzolí SEGA Mega Drive! Hned jak tento zázrak zpatřil, zablýskal očima, usedl před televizi, vzal do ruky ovladač a porvé ve svém životě se mu rozzářily oči horečnatým vzrušením. Rodiče, když to viděli ihned běželi a milému chlapci tuto zázračnou hračičku koupili. No a od té doby byl jejich synek šťastný, dokonce si našel i svého nejnej kamaráda se kterým trávil spoustu času doma u zázračné černé bedýnky :) Tak to bylo až do minulého týdne, kdy se zázračná černá bedýnka porouchala a chlapec, ač již značně odrostlý propadl totální depresi. Nespí, nejí ba ani nekomunikuje. Proto velice prosím, nenechte nebohého chlapce trpět a dovolte mu zase se radovat. Vždyť stačí tak málo.

P
Zdravím, ráda bych okusila tu konzoli, bo žádnou nemám a každej hraje a hraje, až se z něho kouří. Tak by se mohlo kouřit i ze mě. Kouření škodí zdraví, ale některé i prospívá. Ráda bych zkusila, zda toto kouření bude zdraví prospěšné či nikoliv. A jelikož, když člověk něco chce, tak se má poprosit. Takže pěkně prosím, smutně koukám, na kolena klekám a pokračování si nechám radši na jindy.

Hlasujte! :)

 

BlueBoard.cz

Autor: Sledge

DOS, 486, retro! Sběratel starých počítačů, her a konzolí. Profesně webový desetibojař a dělník informačního věku.

Komentáře k:
"Hlasování! Soutěž o konzoli SEGA Mega Drive"

  • Gajdoch napsal:

    no tak jak to teď čtu, jen dva maj naději. a teď vybrat kterej :(

  • Palu Nador napsal:

    @Gajdoch
    Právě proto, že jsem nevěděl kterej z nich, tak jsem nakonec vybral úplně jinej :-))

  • Anonym napsal:

    tak aby to hlasovanie neskoncilo tak, ze vyhra ten, kto zo sutaziacich ma viacej kamaratov na internete ze? ;)

  • Anonym napsal:

    vid pocet hlasov pre prispevok E

  • Anonymní napsal:

    Nebo taky I,ze?

  • OndraS napsal:

    E – zlobis az moc? jedna kamaradka rika, ze zlobit = onanovat :-)

  • Anonym napsal:

    @Anonymní
    Mno, tak zatimco E je trapárna, I je bomba, dobrej a vtipnej příspěvek. Tam je počet hlasů na místě.

  • Palu Nador napsal:

    Já myslím, že E má asi hodně kamarádů …

  • Anonym napsal:

    gratulujem (nie velmi vtipnemu a ani poucnemu) prispevku N k raketovemu vzostupu 25 hlasov za hodinu, ktore ostatne prispevky zbierali tyzden. holt zmena IP ruluje.

    sledgehewer> cele hlasovanie zrus a vyber prispevok ktory sa paci najviacej tebe, nakoniec je to tvoja konzola

  • Anonymní napsal:

    To hlasovani je na nic

  • Budiž nám smutným poučením, že se VŽDYCKY najde nějakej vykuk, kterej má obsedantní nutkání věci OSRAT a nemá ani tu slušnost, aby si to zařídil věrohodně! 25 hlasů za hodinu je vážně úlet. Pochopl bych to, kdyby se tu hlasovalo o novou TV, ale u konzole v ceně pár stokorun… HNUS povidám.

    Ale pravidla měnit nebudu, to nedělá nikdy dobrotu. Jediné, co můžete udělat, je poslat anketu známým, ať podle svého nejlepšího vědomí a svědomí vyberou svého favorita. Což N patrně nebude, protože je vážně „suchý“.

  • A ještě perlička: že to ani nepošle známejm, ale použije anonymizér, kterej mi ve statistikách přístupů zanechá pořádnou stopu…

  • ágnes napsal:

    Škoda, že se výhra předá tomu co má hodně kamarádů s počítačem připojeným na internet.

  • ágnes napsal:

    @Sledgehewer
    Tak to jsem zvědavý jak překousneš to, že u příspěvku N to jsou jen a jen poctivé hlasy. Jelikož mám připojení, kde mám pevnou IP adresu, tak to by šlo velice těžko. Jen jsem to páru lidem přeposlal a oni odklikli. Když máš tak skvělé programy na to, abys určil, zda je hlasování z jednoho nebo více počítačů, tak už čekám na omluvu za to, že jsi mě nařknul z toho, že používám nějaké anonymizéry nebo jak se ty sračky jmenují.

  • ágnes napsal:

    @Sledgehewer

    Když u příspěvku N se za hodinu zvýší skóre o 25 tak je to velice podivné a určitě podle všech v rozporu s pravidly, tak to že u příspěvku I to za chvilku poskočilo o 60 bodů, tak to už je v pořádku.
    Opravdu soutěž na úrovni.

  • Omluva nebude, můžeš mít pravdu ty, můžu mít pravdu já, tohle se bohužel nedá dohledat. Každopádně je to jedno, jak jsem psal, pravidla se nemění, nechávám volnej průběh a vyhraje ten, kdo bude mít nejvíc hlasů.

    Btw. to, že jsi k získání hlasů nepoužil anonymizér, ale rozeslal to kamarádům, aby klikli na tvůj příspěvek, je imho podobně nečistej způsob soutěže. Ale uznávám, to se dá pochopit, kdo by odolal, že.

    Toto beru jako moje konečné vyjádření, dalšího rozdmýchávání vášní bych se nerad účastnil. Vždyť jde konec konců o hovno ;)

  • ágnes napsal:

    @Sledgehewer
    Tak příště nepiš takové bludy jako že když jakože používám anonymizér, tak ti to u tebe v počítači zanechá pořádné stopy. Tak potom bys mohl ty stopy uveřejnit, když už se takovými nesmyslnými řečmi oháníš. V jednom máš pravdu. Je to jen hra a jde o prd.

  • ágnes napsal:

    @Sledgehewer

    Ale jedno musíš uznat. Jen jedinej příspěvek je podle pravdy a bez jakýchkoliv trapných výmyslů.

  • @ágnes
    Vždyť neříkám, že je zlej, rozhodně je v soutěži spousta horších :)

    Btw. v rámci dobré nálady přidávám druhou cenu, viz. aktualizace na začátku článku.

  • Adolf Mrdnaj napsal:

    dobry den

    tak sa mi podarilo zmobilizovat nasich miestnych dochodcov a prispeli svojou troskou a hlasovali za mna. Peticiu podpisali vsetci, ktori udrzali pero. Pani uctovnicka potom hlasy poslala na vasu stranku (dufam ze ste vtedy mali strankove hodiny a prisli vsetky hlasy).Nas obecny ISDN internet (nech uz je to cokolvek) v miestnom MNV vraj praskal vo svikoch a ucast bola hojnejsia ako na volbach prezidenta SR minuly vikend (o 98%).

    dakujem za podporu aj ostatnym hlasujucim

    (za Adolfa Mrdnaja prepisala do elektronkovej formy dcera Tehlicka Mrdnajova)

  • no čumím napsal:

    Tak to docela čumím na ty příspěvky pod soutěží. Organizátor neví co mluví. Trvdí, že má možnost zjistit, zda někdo nešvindluje s měněním IP adresy, ale když chce ágnes po něm důkazy, tak raději vycouvá. Škoda, že je soutěž založena na takovém systému. Takhle nevyhraje nejlepší příspěvek, ale ten co přepošle odkaz na tyto stránky nejvíce kamarádům a jiným osobám. Kdyby organizátor dal blokovat MAC adresu místo IP adresy tak by se tady nerozpoutala tahle šílená diskuze a bylo by vše v pohodě.

  • Ach jo, pro dobrotu… Přesně tomuhle sem se chtěl vyhnout.

    @no čumím
    Ano, ze statistik Toplistu vidim, že přišlo 18 návštěv z http://www.kproxy.com/. Což je všechno, co vysleduju. Pokud po tom někdo extra touží, klidně mu z toho screenshot udělám.

    A to blokování podle MAC adresy bylo doufám míněno jako žert!

  • polynominal.c napsal:

    Adolf Mrdnaj je skutečná osoba, nebo si jen někdo dělá legraci? :-D Ale jo, klidně ať tu cenu vyhraje, když už se tak blbě jmenuje. Já si možná koupím za pár stovek MegaDrive nebo Master System na aukcích. Mohl bych si dát práci a použít ke změně IP adresy dostupné proxy servery nebo třeba využít síť TOR, ale proč bych to dělal??? Já dostal hlasy od kamarádů na naší síti a možná i pár mimo, ale stejně je to ve srovnání s ostatními jen kapka v moři… ale mám z toho alespoň dobrý pocit :-)

    Sledgehewer: nemohl bys u vítězného příspěvku zvěřejnit všechny IP adresy, ze kterých bylo hlasováno? Docela rád bych se mrknul, z kama bylo hlasováno…Třeba bych objevil nějaké nové anonymizéry, které ještě neznám :-D

  • @polynominal.c
    :)) No, právě že nemohl, resp. nevim, jak bych to pomocí statistik z Toplistu dal dohromady. Anketa je přes Blueboard, a tam hádám nic podobnýho taky nenajdu :)

Přidej komentář (přihlášení / registrace)

(Komentáře s více jak 2 odkazy musí počkat na schválení.)

Podpořit finančním příspěvkem »
Shadow bazar, retro herní džungle