Virtuální kurvy pro 80lvl paladiny!

Podpořit high-voltage.cz na STARTOVAČI

16 patronů přispívá částkou 1758 Kč měsíčně

Je to malé pade pro čtenáře, ale velká vzpruha pro HV! ;)

Jste obtloustlý, uhrovatý paladin na 80 levelu, je vám 30 a bydlíte u rodičů? Dobré zprávy! Díky moderním technologiím si i vy můžete užít krátké, leč intenzivní rande s pravou a nefalšovanou sexy hráčkou počítačových her. Stačí vytáhnout z kouzelného měšce (nemáte? zkontrolujte quest log!) pár dukátů v amerických.

Službu poskytuje GameCrush a týká se jak flashovek, tak celé řady her na Xbox 360. Pokud bude služba úspěšná, plánuje se rozšíření na Wii i Playstation 3. Své virtuální rande ("playdate") si můžete vybrat dle fotky, zájmů a dalších, zajisté fascinujících charakteristik. Jakmile najdete svou vyvolenou, zaplatíte požadované šušně (cca 8 dolarů) a máte 6-10 minut na zasílání zpráv typu "Ukaž kozy.", "Vezmeš si mě" a "Chceš vidět můj elfí meč z pána prstenů, nebo stromtroopera v nadživotní velikosti?"

Nejen, že se lidstvo řítí do prdele, ale opět řadí vyšší rychlost!

Zdroj:  www.news.com.au

P.S. A na nás, hráče starých her, se zase nemyslí! A přitom to vidím jasně: zavoláte na hotline a do hodinky k vám domů přijede sličná slečna třímající v jemných ručkách Mega Drive / SNES a cartridge se Streets of Rage / Battletoads! Nebo rovnou přiveze v dodávce arcade automat.

Autor: Sledge

DOS, 486, retro! Sběratel starých počítačů, her a konzolí. Profesně webový desetibojař a dělník informačního věku.

Komentáře k:
"Virtuální kurvy pro 80lvl paladiny!"

  • MickTheMage napsal:

    Mierne OT, aj ked vlastne suvis. Ako tak teraz hravam ten ST Onlline, tak obcas sledujem ten chat dole v rohu. Stale sa tam ktosi stazuje, ze nema dost obsahu na hranie. Vraj, ze RA5 sa stal za tri dni!!!

    Eh? Wtf? Ja to uz hram asi 3 tyzden a este nie som ani kapitan! :) To hraju ti ludia 24 hodin denne?!!! No, thank you…

  • Sledge (admin) napsal:

    @mick: Nechápu to, stejně jako ty. Já hraju de facto od začátku a včera večer jsem se dostal na úroveň Commander (Tier 3 lodě)! Já tyhle závodníky nikdy nechápal, ať už na Diablu, nebo na WOWku… k čemu to je, proběhnout jak horkej nůž máslem a pak nemít co hrát? Btw. až budeš hrát, zkus mě najít – Sledge T. Hewer, aktuálně hvězdná loď U.S.S. Tiberius IV :)

  • Virus_3000 napsal:

    zajímavá služba… akorát jí asi nevyužiju, páč nejsem lvl80 pala… :D

    Ba ne, dělam si prdel. Je to hovadina, svět se řítí do řiti.

    A taky nechápu virtuální onlajn „závodníky“ (závodníky alias hráče závodních her chápu), který musí mít co nejdřív tu hru dopařenou/co nejdřív co nejvyšší lvl… Je fakt, že si tu hru nutně nemůžou užít tak, jako si jí užijeme my, co jedeme pomaleji, ale zato si prohlídnem celou scenérii, vychutnáme si téměř obřadně zadávání každýho questu (proč jinak by dělali ty kydy, co vám říkají NPC?) a každou animaci hltáme… je to zábava. Každej takovej rychlík by měl dostat k dispozici starej PC a pařit nějaký adventurky… aby to nemohl uspíšit… :D

  • nut napsal:

    Jako ukaž virtuální ňadra? Proč? Každý kdo hraje onlinovky má přece internet, ne?

Přidej komentář (přihlášení / registrace)

(Komentáře s více jak 2 odkazy musí počkat na schválení.)

Podpořit finančním příspěvkem »
Shadow bazar, retro herní džungle