Červenec za humny, čas na tradiční kulturní vložku

Podpořit high-voltage.cz na STARTOVAČI

16 patronů přispívá částkou 1758 Kč měsíčně

Je to malé pade pro čtenáře, ale velká vzpruha pro HV! ;)

Přiznávám, moc jsem toho za poslední dva měsíce nenapsal a varuji, že po příští dva týdny tomu nebude jinak. Proč, ptáte se? Inu, a pravidelní čtenáři to zajisté vědí, za pár dní propukne Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary, který si nemohu nechat ujít. Již podesáté.

Maskován za filmového fandu vmísím se s baťůžkem na zádech mezi intelektuály. Z této výhodné pozice budu kout diverzní pikle, posílat inťoše na špatné filmy a půlnoční horrory, opíjet je levným pivem a přesvědčovat je o vysokých hereckých kvalitách Arnolda Schwarzeneggera.

Ač jsem si loni a předloni myslel pravý opak, zkušeností ukazují, že na hraní prostě nebude čas. Ranní hnípání ve frontě na lístky je beze zbytku vyplněno studiem programové brožurky a návštěvami toitoiek, chvíle volna mezi projekcemi jsou zasvěceny obhospodářováváním našeho festivalového blogu. Ten naleznete tradičně na adrese www.mff-kv.cz,  od středy také na aliasu www.blaboly.cz. Aktuální dění z pohledu mé maličkosti hledejte na twitteru.

A pokud vás celá ta filmová taškařice ani trochu nezajímá, holt mě po následující dva týdny zcela ignorujte. Vím, je to těžké, skoro jako loučit se s dobrým přítelem či milovanou partnerkou, ale vím, že jste silní, jak už hráči počítačových her bývají!

P.S. Kdyby snad někdo z vás do Varů jel, dejte vědět, dáme pivo :)

Autor: Sledge

DOS, 486, retro! Sběratel starých počítačů, her a konzolí. Profesně webový desetibojař a dělník informačního věku.

Komentáře k:
"Červenec za humny, čas na tradiční kulturní vložku"

  • Virus_3000 napsal:

    Že bych si poté, co 8.7. dojedu Ohři zajel s batůžkem do KV? :D
    4.-8.7. jsem na vodě, leda v týdnu, když budeme projíždět KV, tak si skočit na oběd a na nějakej ten film. Myslím, ale, že by se ostatní bouřili (nehledě na to, že půjčené lodě by pak asi na místě nebyly). Dej si pívo za mě, pak mi napíšeš, jak mi chutnalo. ;)

Přidej komentář (přihlášení / registrace)

(Komentáře s více jak 2 odkazy musí počkat na schválení.)

Podpořit finančním příspěvkem »
Shadow bazar, retro herní džungle