Načneme zábavu z jiného soudku… ze soudku umění!

Podpořit high-voltage.cz na STARTOVAČI

16 patronů přispívá částkou 1758 Kč měsíčně

Je to malé pade pro čtenáře, ale velká vzpruha pro HV! ;)

Nemyslete si, že když trávím většinu času doma u starých her nebo u piva po zahrádkách, tak jsem nějaký nekulturní barbar. Ba právě naopak! Přijde-li to na mě, pln dychtivého očekávání  se rád nechám rozvibrovat některým z klasických děl mistra Trošky, usrkávaje laxativní zázrak z Budějic, pohroužen do libých tónů životního díla národního pokladu, nesmrtelné Helenky.

Zajisté tedy chápete mé nekonečné nadšení ve chvíli, kdy jsem v jednom z pražských podniků objevil následující oslavu života, vesmíru a tak vůbec. Čert vem tu patlaninu uprostřed, které nerozumím, protože je až tragicky nedostatečně lidová.

Načneme zábavu z jiného soudku… ze soudku umění!

Ale ten rám! Vidíte, jak se ladné tvary pestrobarevné kabeláže svůdně vinou kolem tajemných artefaktů dob minulých? Jak se procesory a tišťáky zakusují do monotónní šedi dob budoucích? Jak vás zažloutlá tlačítka numerické klávesnice doslova prosí k pohlazení a zadání hesla k adresáři s pornem? Byl jsem unešen, přátelé a fakt, že jsem v sobě měl půlku flašky tulamorky, s tím rozhodně neměl co dělat!

P.S. Večer to byl nejen umělecký, ale také sportovní. Ale rád bych generaci současnou i generace budoucí důrazně varoval a upozornil na jednu naprosto slepou uličku: běh po trase občerstvovna - trafika se startkama - občerstvovna je nápad vyloženě debilní za předpokladu, máte-li v sobě ono zvýšené množství irské whisky. Na šavlový tanec nedošlo, ale bylo to jen tak tak!

Jo a odboráři jsou kurvy, to jen tak pro úplnost.

Autor: Sledge

DOS, 486, retro! Sběratel starých počítačů, her a konzolí. Profesně webový desetibojař a dělník informačního věku.

Komentáře k:
"Načneme zábavu z jiného soudku… ze soudku umění!"

Přidej komentář (přihlášení / registrace)

(Komentáře s více jak 2 odkazy musí počkat na schválení.)

Podpořit finančním příspěvkem »
Shadow bazar, retro herní džungle