Broken Sword na Kickstarteru

Stát se PATRONEM
high-voltage.cz

16 patronů přispívá částkou 1758 Kč měsíčně

Je to malé pade pro čtenáře, ale velká vzpruha pro HV! ;)

Že už vaše peněženky po náporu zajímavých Kickstarter kampaní zejí prázdnotou? Smůla! Je tu totiž další kampaň hodná vašich retro choutek. Broken Sword: the Serpent's Curse - nový díl klasické adventurní série. Ne snad, že bych některý z dílů hrál, ale chytám se za nos a jen, co dojedu Stargate Adventure, se na Broken Sword vrhnu. Hra se naštěstí dá pohodlně zakoupit na GOG v balíčku obsahujícím jak vylepšený remake, tak původní hru. A pokud vás pro samá bolavá záda sezení u PC unavuje, můžete využít služeb oblíbeného hamtátka (smartphone či tablet) a zkusit verzi pro Android, resp. iOS.

Broken Sword na Kickstarteru

Jak už se stalo dobrým zvykem, vývoje se účastní řada tvůrců původních her, v čele s Charlesem Cecilem, spoluzakladatelem Revolution Software. K úspěšnému zafinancování chybí v tuto chvíli  cca 270.000$ z celkových 400.000$. Vzhledem k rychlosti, jakou peníze přibývají, to ale nebude problém, s 29 dny do konce kampaně věštím Broken Swordu světlé zítřky. Hra může být vaše za pouhých patnáct dolarů.

Autor: Sledge

DOS, 486, retro! Sběratel starých počítačů, her a konzolí. Profesně webový desetibojař a dělník informačního věku.

Komentáře k:
"Broken Sword na Kickstarteru"

  • casino napsal:

    Ajaja, jednotka bola super čosi. Dvojka bola fajn, ale myslím že som nadkoniec ani nedohral. Dalšie diely som račej už ani neskúšal, dúfam že tento sa podarí.

  • Yeaaah napsal:

    Sakra, proc se George tvari jak Dolph Lundgren ??!? :-)

Přidej komentář (přihlášení / registrace)

(Komentáře s více jak 2 odkazy musí počkat na schválení.)

Podpořit finančním příspěvkem »
Shadow bazar, retro herní džungle