Dizzy Returns: zbrusu nová hra pro PC a iOS

Stát se PATRONEM
high-voltage.cz

16 patronů přispívá částkou 1758 Kč měsíčně

Je to malé pade pro čtenáře, ale velká vzpruha pro HV! ;)

Je tomu přibližně rok, co si Dizzy užíval návrat v podobě předělávky titulu Prince of the Yolkfolk pro Android a iOS. A nyní se vejcovitý hrdina, který na obrazovkách osmibitových počítačů objevil už v roce 1987, vrací ještě v silnější formě. Bratři Philip a Andrew Oliverovi, tvůrci původní hry, pracují na zbrusu nové hře pro PC a iOS.

Má to pochopitelně jeden drobný háček - peníze. Ano, jde o další Kickstarter kampaň, která si zaslouží vaší pozornost. Laťka je nastavena na 350 000 liber, což sice není nic nepředstavitelného, ale na druhou stranu např. Project Giana se spokojil se 150 000 dolary. Inu, uvidíme. Svou vlastní digitální kopii si pojistíte přispěním obvyklých deseti liber.

Dizzy Returns: zbrusu nová hra pro PC a iOS

Pokud se peníze podaří vybrat, finální hra by měla být hotová na podzim příštího roku. A samozřejmě že půjde o nejlepší hru ze série, a samozřejmě že bude mít tu samou pohádkovou atmosféru jako vždy, a samozřejmě že dotykové ovládání přináší nové možnosti, a samozřejmě že chceme slyšet, jakou hru si přejí fanoušci. Omáčka je to vpravdě klasická :)

Pokud po zmínce o Dizzym cítíte vlhké návaly nostalgie, odplujte na retrogames.cz, kde si jeden z dílů série, Fantastic Adventures of Dizzy, můžete zahrát online.

Autor: Sledge

DOS, 486, retro! Sběratel starých počítačů, her a konzolí. Profesně webový desetibojař a dělník informačního věku.

Komentáře k:
"Dizzy Returns: zbrusu nová hra pro PC a iOS"

Přidej komentář (přihlášení / registrace)

(Komentáře s více jak 2 odkazy musí počkat na schválení.)

Podpořit finančním příspěvkem »
Shadow bazar, retro herní džungle