DOS HEAVEN PARTY #1 ve čtvrtek v Brně

Podpořit high-voltage.cz na STARTOVAČI

16 patronů přispívá částkou 1758 Kč měsíčně

Je to malé pade pro čtenáře, ale velká vzpruha pro HV! ;)

Good Games Gaming Club (GGGC) pořádá retro akci s názvem DOS HEAVEN PARTY. Máte-li čas ve čtvrtek v 18:00 a shodou okolností se pohybujete někde kolem Brna, je to myslím pěkný způsob, jak strávit vlahý jarní večer - pěkně zavřeni mezi stěnami, chráněni proti všem těm pylům, slunečním paprskům a rozličným dalším alergenům! Nejde o první tohoto druhu, nedávno GGGC realizoval Sega Madness Party, o které jsem vás, já hlupec zapomětlivý, nestihl informovat. Činnost je to v každém případě záslužná!

DOS HEAVEN PARTY #1 ve čtvrtek v Brně

A jaký je program? Cituji z tiskové zprávy:

Ve čtvrtek 31.5.2012 přesně v 18:00 startuje tématicky laděná akce DOS Heaven Party. Večer plný vzpomínek na “osm šestky”, které se v České republice zapsaly do mnoha dětských vzpomínek, se nese v duchu společných turnajů v Prince of Persia, Dyna Blaser, Whacky Wheels a Ugh. Hlavní součásti DOS Heaven Party je pak přátelský prostoru pro freeplay. Stačí si vzít notebook, dosbox, svoji sbírku pokladů a přidat se.

Celá ta legrace se bude odehrávat 31.5.2012 v Klubu Daguerre v Brně, takže kdo nevěří, ať tam běží, já to mám bohužel trochu z ruky ;)

P.S. Sorry, že o tom píšu takhle na poslední chvíli, ale znáte to, pro samý válení na gauči člověk neví, kam skočit dřív!

Autor: Sledge

DOS, 486, retro! Sběratel starých počítačů, her a konzolí. Profesně webový desetibojař a dělník informačního věku.

Komentáře k:
"DOS HEAVEN PARTY #1 ve čtvrtek v Brně"

  • LubikCZ napsal:

    Bylo by to bezva, notebook sice nemám, ale netbook by bohatě stačil a dosbox by taky nebyl problém stáhnout, problém je v tom, že z Liberce je to poměrně štreka a taky budu v té době v práci, takže nic no, škoda :(

  • tarq napsal:

    Ajaj, proč si to čtu až teď? No nic, přidal jsem se do mail listu, tak snad příští akce… A zrovna v Princovi bych jim vytřel zrak. A v Dyně zase předvedl umění sebedestrukce.

Přidej komentář (přihlášení / registrace)

(Komentáře s více jak 2 odkazy musí počkat na schválení.)

Podpořit finančním příspěvkem »
Shadow bazar, retro herní džungle