Výzva: snowboard halfpipe ve Ski or Die

Podpořit high-voltage.cz na STARTOVAČI

18 patronů přispívá částkou 2014 Kč měsíčně

Je to malé pade pro čtenáře, ale velká vzpruha pro HV! ;)

Po více než roce si zopakujeme výzvu v nejlepším simulátoru zimních sportů, tedy ve Ski or Die. Tentokrát ovšem zvolíme disciplínu poněkud progresivnější. Dvojici zašlých dřevěných prkének nechme veteránům a sáhněme po nástroji mladých a neklidných, snowboardu!

Užijme si nejen zběsilou jízdu, ale také perfektní muziku. A tím nemyslím ubzikaný speaker, ale mocný Adlib, který vyvoláte pomocí ski.exe adlib.

Pravidla jsou opět krystalicky čistá: PC verze, nastavte si jméno a zvolte go compete -> snowboard halfpipe. Po zajetí závodu mi pošlete na e-mail sledge@high-voltage.cz (popř. do komentářů) screenshot z finiše.

A pozor, na vítěze tentokrát čeká odměna! Mám tu od sponzora, který si přál zůstat nejmenován, steamové kódy k následující trojici her: Total War Attila, Homefront The Revolution a Middle-earth: Shadow of Mordor. Nejlepší sportovec si může jednu z her vybrat, kód ode mě obdrží. (Je to ale bez záruky, kdyby náhodou nefungoval, holt si vyberete jinou hru ;) Soutěžní výzva platí do konce listopadu. A můj čas se nepočítá.

AKTUALIZACE: Tak nejlepší skóre zajel Johny - 21455. Ozvi se mi na mail :)


Výzva: snowboard halfpipe ve Ski or DieVýzva: snowboard halfpipe ve Ski or DieVýzva: snowboard halfpipe ve Ski or DieVýzva: snowboard halfpipe ve Ski or Die

Autor: Sledge

DOS, 486, retro! Sběratel starých počítačů, her a konzolí. Profesně webový desetibojař a dělník informačního věku.

Komentáře k:
"Výzva: snowboard halfpipe ve Ski or Die"

Přidej komentář (přihlášení / registrace)

(Komentáře s více jak 2 odkazy musí počkat na schválení.)

Podpořit finančním příspěvkem »
Shadow bazar, retro herní džungle