Obrazem: Super Potato Retro Game Store Osaka

Podpořit high-voltage.cz na STARTOVAČI

17 patronů přispívá částkou 1950 Kč měsíčně

Je to malé pade pro čtenáře, ale velká vzpruha pro HV! ;)

Vysokonapěťová chapadla mnou vedené supertajné zpravodajské organizace, jejíž existenci vám teď prozrazuji, ergo budu muset hned po dopsání článku spáchat sudoku, dosáhla až na japonské ostrovy.

Vy se tak můžete na vlastní oči přesvědčit, že japonci jsou prostě napřed. A trochu stranou. Ne, nebudeme probírat taje automatů na použité spodní prádlo, máme tu totiž něco mnohem lepšího - retroherní obchod Super Potato ve čtvrti Nipponbashi města Osaka. Abych byl přesný - Super Potato je dokonce síť obchodů, celkem jich je v tuto chvíli desítka, přičemž obchod hlavní se nachází v Tokyu.

Jen pohlédněte na fotky. Srdce plesá a peněženka pláče. Game Boye vyrovnané v pravidelných zástupech jako letci Kamikaze ve frontě na poslední saké ever, konzole všech barev a tvarů, náhradní gamepady, hry, časopisy a rozličné herní drobnosti... Já bych si tam vybral :)

Autor: Sledge

DOS, 486, retro! Sběratel starých počítačů, her a konzolí. Profesně webový desetibojař a dělník informačního věku.

Komentáře k:
"Obrazem: Super Potato Retro Game Store Osaka"

  • LubikCZ napsal:

    Mě by stačil je ten MSX Pasopia a Game & Watch od Nintenda a nebo klidně i ty sovětské kolony Elektronika IM. Ostatní bych velice rád přenechal, nejsem totiž konzolista, i když pár konzolí vlastním.

Přidej komentář (přihlášení / registrace)

(Komentáře s více jak 2 odkazy musí počkat na schválení.)

Podpořit finančním příspěvkem »
Shadow bazar, retro herní džungle