Zvažte možnost registrace, zatím jste zde jako
HOST

sp_LogInOutPřihlásit se
No permission to create posts
RSS

Pomuže mě někdo s rozbehnutim 486 ky

01/02/2014 - 16:54
LubikCZ

MatesApes napsal(a)
takhle to nakonec dopadlo :-)

http://matesapes.rajce.idnes.cz/486dx#pcdlo.jpg

Tý disketovce bys měl taky udělat tu žlutou patinu. Jen ještě, proč to máš na zemi? A co ta 6 na displeji? Jinak nemám námitek, je to paráda ;)

Každý počítač je hloupý nebo chytrý pouze tak, jako jeho majitel.

01/02/2014 - 18:23
MatesApes

Vsechno bude jen najit trochu casu ,mam dve prace jedno 3 mesicni dite a druhy si vyzvedavam na vikend u bejvaly . Samozrejme ze to pujde na stul jen trochhu vyklidim mistnost mam detskej pokojicek plnej repraku a zesilovacu od tesly tak to musim trochu porovnat. Ta sestka tam je jeste od dob meho mladi vic jsem vymyslet ve svejch dvanacti letech asi neumel pac je to na konci cisla 486 , a ani nvim jak se tam ty cisla tema jumperama vymejslej jinak disketovku uz jednu zazloutlou mam tak ji tam co nejdrive vrazim a jeste taky nejakou klevesnici musim splasit ale zaukoloval jsem vsechny me blizke i vzdalene se schanenim starych pc .Mam taky v planu postavit neco o frekvenci 266 mhz s woknama 95 ale vse je to o volnem case

01/02/2014 - 19:58
Sany

MatesApes napsal(a)
takhle to nakonec dopadlo :-)

http://matesapes.rajce.idnes.cz/486dx#pcdlo.jpg

Hezky, jen tak dal - at mu není samotnemu dlouho smutno :)

02/02/2014 - 13:32
LubikCZ

MatesApes napsal(a)
Vsechno bude jen najit trochu casu ,mam dve prace jedno 3 mesicni dite a druhy si vyzvedavam na vikend u bejvaly . Samozrejme ze to pujde na stul jen trochhu vyklidim mistnost mam detskej pokojicek plnej repraku a zesilovacu od tesly tak to musim trochu porovnat. Ta sestka tam je jeste od dob meho mladi vic jsem vymyslet ve svejch dvanacti letech asi neumel pac je to na konci cisla 486 , a ani nvim jak se tam ty cisla tema jumperama vymejslej jinak disketovku uz jednu zazloutlou mam tak ji tam co nejdrive vrazim a jeste taky nejakou klevesnici musim splasit ale zaukoloval jsem vsechny me blizke i vzdalene se schanenim starych pc .Mam taky v planu postavit neco o frekvenci 266 mhz s woknama 95 ale vse je to o volnem case

Koukám, že jsi měl výbušné mládí :D A co říkají ti tvý blízcí a vzdálení na to zaúkolování? :D

Každý počítač je hloupý nebo chytrý pouze tak, jako jeho majitel.

02/02/2014 - 19:21

kdyžtak nějakou zažloutlou mechaniku můžu přivézt ze sběrného dvora, já je moc neberu, já jsem raději za pěkné nezažloutlé mechaniky FDD a CD a vůbec tak nějak mám raději bílé PC tak jak bylo nové... Ale zažloutlá se určitě najde :-)

Neny
pařan se srdcem a duší již od počátku 90. let…

02/02/2014 - 22:11
MatesApes

LubikCZ napsal(a)

MatesApes napsal(a)

Koukám, že jsi měl výbušné mládí :D A co říkají ti tvý blízcí a vzdálení na to zaúkolování? :D

No už mám dvě patnacty crt par klavesnic čekám na další přírustky :-)

No permission to create posts
Časové pásmo: Europe/Prague

Nejvíce uživatelů online: 351

Právě online:
16 Host(é)

Právě prohlíží tuto stránku:
1 Host(é)

Nejaktivnejší uživatelé:

LubikCZ: 2165

Sany: 1498

MilasPce: 1498

Neny: 1136

Powerack: 965

Logout: 934

Statistiky uživatelů:

Hosté: 14

Členové: 682

Moderátoři: 0

Administrátoři: 1

Statistiky fóra:

Skupiny: 5

Fóra: 24

Témata: 1410

Nejnovější uživatelé:

Riya Sharma, Snnsnsnn, Franta, pepapantak, isidor, Wolis, Martin Rulf, bujny, Pavel Pavel, LEON Pilot, Jan “Druid” Schicho, POLÁŠEK TOMÁŠ, Stanos, zbynek, BuziBob

Administrátoři: Sledge: 5640

Podpořit finančním příspěvkem »

Stát se PATRONEM
high-voltage.cz

16 patronů přispívá částkou 1694 Kč měsíčně

Je to malé pade pro čtenáře, ale velká vzpruha pro HV! ;)
Podpořit nákupem na e-shopu »
Pořadač na sbírkové procesory, stohovatelný - S3 - 486 - 44.5 x 44.5 mm, bíláPořadač na sbírkové procesory, stohovatelný - S3 - 486 - 44.5 x 44.5 mm, bílá 128 Kč
Shadow bazar, retro herní džungle