Pomuže mě někdo s rozbehnutim 486 ky
MatesApes napsal(a)
takhle to nakonec dopadlo :-)
Tý disketovce bys měl taky udělat tu žlutou patinu. Jen ještě, proč to máš na zemi? A co ta 6 na displeji? Jinak nemám námitek, je to paráda ;)
Každý počítač je hloupý nebo chytrý pouze tak, jako jeho majitel.
Vsechno bude jen najit trochu casu ,mam dve prace jedno 3 mesicni dite a druhy si vyzvedavam na vikend u bejvaly . Samozrejme ze to pujde na stul jen trochhu vyklidim mistnost mam detskej pokojicek plnej repraku a zesilovacu od tesly tak to musim trochu porovnat. Ta sestka tam je jeste od dob meho mladi vic jsem vymyslet ve svejch dvanacti letech asi neumel pac je to na konci cisla 486 , a ani nvim jak se tam ty cisla tema jumperama vymejslej jinak disketovku uz jednu zazloutlou mam tak ji tam co nejdrive vrazim a jeste taky nejakou klevesnici musim splasit ale zaukoloval jsem vsechny me blizke i vzdalene se schanenim starych pc .Mam taky v planu postavit neco o frekvenci 266 mhz s woknama 95 ale vse je to o volnem case
MatesApes napsal(a)
takhle to nakonec dopadlo :-)
Hezky, jen tak dal - at mu není samotnemu dlouho smutno :)
MatesApes napsal(a)
Vsechno bude jen najit trochu casu ,mam dve prace jedno 3 mesicni dite a druhy si vyzvedavam na vikend u bejvaly . Samozrejme ze to pujde na stul jen trochhu vyklidim mistnost mam detskej pokojicek plnej repraku a zesilovacu od tesly tak to musim trochu porovnat. Ta sestka tam je jeste od dob meho mladi vic jsem vymyslet ve svejch dvanacti letech asi neumel pac je to na konci cisla 486 , a ani nvim jak se tam ty cisla tema jumperama vymejslej jinak disketovku uz jednu zazloutlou mam tak ji tam co nejdrive vrazim a jeste taky nejakou klevesnici musim splasit ale zaukoloval jsem vsechny me blizke i vzdalene se schanenim starych pc .Mam taky v planu postavit neco o frekvenci 266 mhz s woknama 95 ale vse je to o volnem case
Koukám, že jsi měl výbušné mládí :D A co říkají ti tvý blízcí a vzdálení na to zaúkolování? :D
Každý počítač je hloupý nebo chytrý pouze tak, jako jeho majitel.
LubikCZ napsal(a)
MatesApes napsal(a)
Vsechno bude jen najit trochu casu ,mam dve prace jedno 3 mesicni dite a druhy si vyzvedavam na vikend u bejvaly . Samozrejme ze to pujde na stul jen trochhu vyklidim mistnost mam detskej pokojicek plnej repraku a zesilovacu od tesly tak to musim trochu porovnat. Ta sestka tam je jeste od dob meho mladi vic jsem vymyslet ve svejch dvanacti letech asi neumel pac je to na konci cisla 486 , a ani nvim jak se tam ty cisla tema jumperama vymejslej jinak disketovku uz jednu zazloutlou mam tak ji tam co nejdrive vrazim a jeste taky nejakou klevesnici musim splasit ale zaukoloval jsem vsechny me blizke i vzdalene se schanenim starych pc .Mam taky v planu postavit neco o frekvenci 266 mhz s woknama 95 ale vse je to o volnem caseKoukám, že jsi měl výbušné mládí :D A co říkají ti tvý blízcí a vzdálení na to zaúkolování? :D
No už mám dvě patnacty crt par klavesnic čekám na další přírustky :-)
Nejvíce uživatelů online: 351
Právě online:
16 Host(é)
Právě prohlíží tuto stránku:
1 Host(é)
Statistiky uživatelů:
Hosté: 14
Členové: 682
Moderátoři: 0
Administrátoři: 1
Statistiky fóra:
Skupiny: 5
Fóra: 24
Témata: 1410
Nejnovější uživatelé:
Riya Sharma, Snnsnsnn, Franta, pepapantak, isidor, Wolis, Martin Rulf, bujny, Pavel Pavel, LEON Pilot, Jan “Druid” Schicho, POLÁŠEK TOMÁŠ, Stanos, zbynek, BuziBobAdministrátoři: Sledge: 5640