ZOMBIE opět mezi námi!

Podpořit high-voltage.cz na STARTOVAČI

16 patronů přispívá částkou 1758 Kč měsíčně

Je to malé pade pro čtenáře, ale velká vzpruha pro HV! ;)
Home of the Underdogs

Tak já už nevim. Asi dva měsíce zpátky jsem se na tomto místě dojímal koncem serveru Home of the Underdogs. A vážně jsem byl přesvědčenej, že tohle už je opravdu konec definitivní! Už žádné "So much for a monthly schedule", které viselo na titulce snad 3 roky. Už žádná záplava reklam při kliknutí kamkoliv. Už žádná obrovská databáze her. Jenže ejhle....

Asi měsíc po, jak se ukázalo, ne-tak-úplně smrti se objevila stránka Attics of Underdogs s texty a informacemi z původního HOTUD. Což nebyl špatnej nápad!

Ale šlo to dál. Ke konci března jsme se dočkali serveru www.hotud.org. Ten se snaží zachytit atmosféru původních podpsů a zároveň dát celému webu pořádný "motor" - redakční systém Joomla. Stejně tak má o řád lepší a modernější design. Texty, popisy, recenze apod. jsou převzané z podpsů, dokonce i downloady vesměs fungují.

Ale nekončíme! Dalším pohrobkem je homeoftheunderdogs.net. Ten se drží původního designu, zmizely jen otravné reklamy, downloady bohužel ještě nefungují.

Takže si zapište do deníčku: nikdy, opakuji NIKDY neberte smrt Home of the Underdogs vážně! Brokovnice, dubové kolíky ani svěcená voda nepomáhají. A je jedno, jak velkými hřebíky víko rakve zatlučete, vždy se najde někdo s kleštěmi mocnějšími, než jsou ty vaše!

Autor: Sledge

DOS, 486, retro! Sběratel starých počítačů, her a konzolí. Profesně webový desetibojař a dělník informačního věku.

  • | Kategorie: PC 

Komentáře k:
"ZOMBIE opět mezi námi!"

Přidej komentář (přihlášení / registrace)

(Komentáře s více jak 2 odkazy musí počkat na schválení.)

Podpořit finančním příspěvkem »
Shadow bazar, retro herní džungle