Přírůstek do sbírky – Doom a Hexen pro SEGA Saturn

Stát se PATRONEM
high-voltage.cz

16 patronů přispívá částkou 1758 Kč měsíčně

Je to malé pade pro čtenáře, ale velká vzpruha pro HV! ;)

Netvrdím, že jde o nějaké extra raritní buřty, ale každá originálka Dooma potěší, u Hexena to platí podobně. Obě hry mají zachován i manuál, a to je hnedle radost 2x taková. Např. hry pro Mega Drive jsou většinou sehnatelné jen coby samotné cartridge, v lepším případě cartridge s obalem, ale manuál naleznu jen výjimečně a pokud ano, většinou je rozdrbán a pokreslen.

Krabičky i CD samotná jsou téměř netknuté, rozhodně pro ně musím v poličce najít nějaké čestné místo. Celé to má jen jednu drobnou vadu - v tuto chvíli nejsem vlastníkem konzole SEGA Saturn. Nemám dokonce ani Dreamcast, jaká ostuda! Základem sbírky jsou zatím jen Master System, Mega Drive (mám dokonce 2 funkční!) a GameGear.

Obě originálky jsem sehnal za pár korun spolu s paklem dalších pro mě nezajímavých her, takže má-li někdo zájem o následující, ozvěte se:

Necromania: Trap od Darkness, dle všeho nějaké mizerné ruské jako-Diablo, This is Football 2004 pro PS2, 5x demo CD pro PS2 (takžde odpad). Vice City pro PS2 si nakonec nechám, sice PS2 nemám, ale co zatím není, jednou bude :) A adventuru Runaway si zahraje drahá.

Přírůstek do sbírky – Doom a Hexen pro SEGA Saturn

Autor: Sledge

DOS, 486, retro! Sběratel starých počítačů, her a konzolí. Profesně webový desetibojař a dělník informačního věku.

Komentáře k:
"Přírůstek do sbírky – Doom a Hexen pro SEGA Saturn"

  • davesade napsal:

    Dooma mám, ale Saturn mi taky chybí :(. Dreamcast ale doporučuji nejvíc! ;)

    • Sledge (admin) napsal:

      Aktuální pořadí priorit je něco jako PS2 -> Saturn -> Dreamcast. A někam do toho se ještě musí vlézt A604 pro Amigu. Ovšem při pohledu na účet chca nechce musím přepnout páčku do režimu „šetřit“, takže nákupy odkládám na zimu. To se totiž míň prochlastá a prohulí, takže rezervy na nákupy hardware jsou :))

  • Neny napsal:

    Sledge, kam ty na ty hry chodíš ? ? :-) :-) Ale musím napsat, že se moc hezky staráš o tyto stránky, neznám lepší…

  • MickTheMage napsal:

    Hmm, pekne, ale to je este v poriadku ked si to mas na com (a mozes) zahrat. Ja som nedavno ziskal za velmi vyhodnu cenu Ultimu VI pre SNES, resp. Super Famicon. Ano, japonska verzia, cize aj keby som ju mal na com hrat, asi by som houby rozumel, ale je to pekny prirastok do zbierky :))

  • Lano napsal:

    Haha , to na to jdes stejne jako ja :) Ja si taky nejdriv koupil v levnych knihach 5 her (po 15 korunach ) Doom, Virtua fighter 2, Tilt , Magic Carpet a jeste neco :) (na krabicce VF 2 je jeste cenovka 49,99 liber :) . Saturna jsem sehnal asi az po 4 letech :)

  • simon napsal:

    Viem, že je to značne OT, ale nenapadá ma miesto kde by som sa ťa nato mohol opýtať.

    Neplánuješ spraviť nejaký článok typu „Dingoo A320 po roku používania“ ?
    Plánujem kúpu tejto mašinky a nejake dojmy pod dlhšiom používaní by sa celkom hodili. (Kedže v CZ/SK jazyku je toho strašne málo)

    • Sledge (admin) napsal:

      Na podobný dotazy je ideální guestbook, viz horní menu :)

      Nápad je to vynikající, má jen jednu malou chybku: mě. Dingoo do ruky neberu zdaleka tak často, jak bych měl, kromě rozběhání Dinguxu a občasného zahrání vleže na gauči se mu moc nevěnuju. Ale já myslim, že s Dingoo opravdu chybu neuděláš, za těch pár korun je prima. A pokud preferuješ NES, je to naprosto jasná volba :) Jediný, co o něm můžu říct špastnýho, jsou plasty. Rychle se škrábou a to včetně průhledného plastu nad displejem. Na druhou stranu při zapnutém displeji škrábance v podstatě vidět nejsou, takže jde o problém spíš estetický.

  • kotyz napsal:

    Sou ty hry na PS2 ještě aktuální? Mam na něj tak málo originálek že nepohrdnu ani těma demodiskama. Budu čekat odpověď na jabberu kotyz@jabber.cz

Přidej komentář (přihlášení / registrace)

(Komentáře s více jak 2 odkazy musí počkat na schválení.)

Podpořit finančním příspěvkem »
Shadow bazar, retro herní džungle