SOUTĚŽ – Přivítejte jaro se SONY PLAYSTATION!

Podpořit high-voltage.cz na STARTOVAČI

16 patronů přispívá částkou 1758 Kč měsíčně

Je to malé pade pro čtenáře, ale velká vzpruha pro HV! ;)

A je to tady! Rozčísneme klidné vody nostalgie trochou adrenalinové akce ve formě soutěže o hodnotné ceny! Resp. cenu. Poslední soutěž o konzoli SEGA MEGA DRIVE ukázala, že chuť soutěžit tu je. Ovšem nebude to jednoduché. Stejně jako naposledy, kdy jsem pošťuchoval vaši kreativitu a žádal vtipný textík, i tentokrát zaměstnáte své tvořivé hemisféry. Protože nějaký trapný kviz bych považoval za urážku vaší inteligence ;)

Nejprve to nejzajímavější, o co budeme soutěžit?

Soutěžíme o špičkovou herní konzoli SONY PLAYSTATION! Onen fenomenální přístroj, který vítězí v souboji o trh na celé čáře! Přístroj, který nechává prastarý SNES zadupaný v prachu cesty a poráží i takové svalovce, jako jsou N64, Atari Jaguar či Sega Saturn!

Jak jste již zajisté pochopili, nejedná se o aktuální Playstation model, ale o původní a legendární PSX z roku 1994! Konzole je plně funkční, v prime condition a připravená na pálené zálohy vašich originálních CD ;) Užijte si staré hry z pohodlí oblíbeného gauče.

V případě výhry obdržíte:

  • Konzoli SONY PLAYSTATION 1 (aka PSX)
  • 2x gamepad (jeden originální SONY, jeden neoriginální LOGIC)
  • paměťovou kartu, kabeláž
  • originální hry Speed Freaks, Formula One 99 (+ DEMO CD jako bonus)

SOUTĚŽ – Přivítejte jaro se SONY PLAYSTATION!

V čem že soutěž spočívá?

Víte, opět se pokouším honit pixely po Gimpu a tvořím nějaký redesign. K tomu by se mi náramně hodilo slušivé LOGO. O něco jsem se již pokusil, jak to dopadlo můžete vidět vlevo nahoře. Hrůza. A proto se obracím na vás, soutěživé čtenáře, s prosbou o pomoc.

Chcete-li se zúčastnit soutěže, navrhněte logo pro www.high-voltage.cz! Nebojte, nežádám profi práci s logem na křivkách připraveným k nasazení na billboardy. O to mi nejde. Jde spíš o nápad, myšlenku a vtip.

Logo můžete například:

  • vycizelovat ve Adobe Illustratoru
  • načrtnout v malování
  • nakreslit žlutou pastelkou na bílý papír a oskenovat
  • načmárat křídou na chodník a vyfotit
  • napatlat čokoládovým dortem na bílou zeď a vyfotit
  • složit z gumových medvídků a vyfotit
  • a tak dále, jak je libo!

(Vzkaz pro Otce Furu a jemu podobné: ne, pouhý slovní popis loga nestačí!)

Hrstka důležitých informací na konec

O vítězi tentokrát nebude rozhodovat anketa, ale přísná a nestranná porota složená ze mě a... mě. Z došlých návrhů si vyberu ten mému oku nejvíce lahodící. Autor vítězného loga bude po zásluze oceněn, ostatním bude vzdána čest a věnována minuta ticha.

Může se stát, že se mi nebude líbit návrh ani jeden. V tom případě vytisknu všechna došlá loga, sezvu pár lidí do restauračního zařízení a nad pivem vybereme vítěze. Tzn. může se stát, že dané logo sice vyhraje, ale nebude následně použito. Aby se pak autor nedivil.

Loga přijímám do 14.3. včetně. Vzápětí (dejme tomu do týdne) proběhne výběr vítěze a pravděpodobně také zveřejnění všech soutěžních příspěvků. Pokud bude co zveřejňovat ;)

Shrnutí soutěže o SONY PLAYSTATION:

A nyní tedy uchopte své ctěné brky a štětce, ať už reálné, či virtuální, a směle do díla.

Dodatky:

V minulé soutěži to chvílemi trochu drhlo, především kvůli anketě, resp. podezření z fixlování. Probůh, lidi, skoro o nic nejde, takže berte celou akci s humorem! Pokud jste chorobně soutěživí morousové, běžte radši točit kolem štěstí do mauntfíldu.

Co se konzole týče, je otestovaná, včetně příslušenství, ale jde o téměř 20 let starý přístroj. Je možné, že vydrží dalších deset let, je ale taky docela dobře možné, že umře za měsíc. Nebo dokonce nepřežije poštu. Taková je realita, je to tedy bez záruky.

A na konec: stát se může cokoliv, podmínky soutěže se mohou (ale nejspíš nebudou) lehce měnit. Třeba se ke mě dostaneš další hra, kterou ke konzoli přidám, nebo trochu posunu termín. Připravte se na všechno :)

Pokud máte nějaký dotaz, šup s ním do komentářů.

Autor: Sledge

DOS, 486, retro! Sběratel starých počítačů, her a konzolí. Profesně webový desetibojař a dělník informačního věku.

Komentáře k:
"SOUTĚŽ – Přivítejte jaro se SONY PLAYSTATION!"

Přidej komentář (přihlášení / registrace)

(Komentáře s více jak 2 odkazy musí počkat na schválení.)

Podpořit finančním příspěvkem »
Shadow bazar, retro herní džungle