Podpořte point’n’click adventuru od Double Fine Productions

Stát se PATRONEM
high-voltage.cz

16 patronů přispívá částkou 1758 Kč měsíčně

Je to malé pade pro čtenáře, ale velká vzpruha pro HV! ;)

Tim Schafer, člověk, který se více či méně podílel na tvorbě takových her, jako jsou The Secret of Monkey Island, Monkey Island 2: LeChuck's Revenge a Day of the Tentacle, a který přímo stál za hrami Full Throttle, Grim Fandango, Psychonauts a Brütal Legend, shání peníze na novou point'n'click adventuru.

Jak? Prostřednictvím populární služby Kickstarter. Původním cílem bylo vybrat skromných 400.000$. Jak se ovšem ukázalo, zájem fanoušků je obrovský a Tim Schafer a celý tým Double Fine si mohou mnout ruce radostí.  Tuto sumu se totiž podařilo vybrat doslova za pár hodin, vývoj je tedy jistý. To ale neznamená, že sbírka končí. Veškeré další vybrané peníze budou přímo vloženy do projektu, popř. do filmovém dokumentu o tvorbě hry.

Mimochodem: Tim Schafer dostal od Notche, tvůrce Minecraftu, nabídku ohledně zafinancování druhého dílu hry Psychonauts. Jisté zatím není nic, pánové si o této možnosti zatím prostě jen povídají, ale kdo ví, třeba z toho něco bude.

Nezbývá, než na závěr této krátké zprávy připojit vzkaz velkým vydavatelům a jejich hrozivě drahým a jako vejce vejci podobným AAA hrám: "In your face!" ;)

Podpořte point’n’click adventuru od Double Fine Productions

Autor: Sledge

DOS, 486, retro! Sběratel starých počítačů, her a konzolí. Profesně webový desetibojař a dělník informačního věku.

Komentáře k:
"Podpořte point’n’click adventuru od Double Fine Productions"

Přidej komentář (přihlášení / registrace)

(Komentáře s více jak 2 odkazy musí počkat na schválení.)

Podpořit finančním příspěvkem »
Shadow bazar, retro herní džungle