Zahrajem (hra měsíce): Harvester

Stát se PATRONEM
high-voltage.cz

16 patronů přispívá částkou 1758 Kč měsíčně

Je to malé pade pro čtenáře, ale velká vzpruha pro HV! ;)

Na harvestery se neútočí! Tak pravilo nepsané, a přiznejme si, že značně slabomyslné, pravidlo dávných síťovaček. Dnes se ale pustíme do úplně jiných harvesterů, takže tohle berte jen jako zoufale vratký oslí můstek. Hrou měsíce července, kterou jsem vybral ze stránek SCORE č.34, je bizarní adventura Harvester (1996).

O hře nevím téměř nic, ale při jejím zmínění se mi vždy vybaví obrázek a doprovodný popisek právě ze stránek Score...

"Stažená řiť brání Stevenovi v další pouti vnitřnostmi." Pokud těchto několik slov vystihuje podstatu Harvestera, a že tomu naznačují i další ze screenshotů, máme se myslím všichni na co těšit :)

Zahrajem (hra měsíce): Harvester

Ostatně slovní hodnocení, kterým hru zhodnotil Andrej Anastasov, zní: "Paranoidní výplod choré mysli nadržené na zvěrstva, surovost, šílenství, lidskou ubohost, zvrhlý sex a brutální orgie." Tímto tedy děkuji všech chorým myslím z Discordu, kteří dali Harvesteru přednost před Monty Python & the Quest for the Holy Grail! Mohli jsme si dosytosti užít absurdního humoru, ale ne, my se raději budeme brodit ve střevech!

Dobrá zpráva pro poctivce, Harvester je v tuto chvíli v akci na GOG za cenu jednoho a půl eura. Já jen doufám, že překousnu tu ohavnou digitalizovanou grafiku, a že v Harvesteru bude více adventury, než v podobně působící úchylárně Bad Mojo.

Zahrajem (hra měsíce): Harvester

Autor: Sledge

DOS, 486, retro! Sběratel starých počítačů, her a konzolí. Profesně webový desetibojař a dělník informačního věku.

Komentáře k:
"Zahrajem (hra měsíce): Harvester"

  • Doomtrooper napsal:

    Minulý týden mi v emailu přistála akce na GOG kde bylo mraky her které jsem měl na wishlistu od 0.99 – 1.5€ Takže jsem jich přes 20 koupil. GOG je v tomhle prostě boží, bez DRM a stahnutelné instalačky , pecka.

  • Sensei napsal:

    Tahle hra má neskutečnou atmosféru kterou bych přirovnal k hodně úchylné verzi Twin Peaks. Hodně hodně zvláštní záležitost ale v dobrém slova smyslu.

Přidej komentář (přihlášení / registrace)

(Komentáře s více jak 2 odkazy musí počkat na schválení.)

Podpořit finančním příspěvkem »
Shadow bazar, retro herní džungle