Indiana Jones: The Greatest Adventures

Podpořit high-voltage.cz na STARTOVAČI

16 patronů přispívá částkou 1758 Kč měsíčně

Je to malé pade pro čtenáře, ale velká vzpruha pro HV! ;)

Většině hráčů šedá kůra mozková na dotazy "Indiana Jones" a "staré hry" vyplivne hru "Indiana Jones and The Fate of Atlantis". Jak by taky ne, vždyť jde o nejlepší adventuru ve známém vesmíru! Ano, někteří myslitelé to označují za klišé a stokrát opakovanou lež, jež pravdou se stala, ale jak by řekl Indiana: "Uh-huh." Tak.

Byla by ovšem škoda zapomenout na další povedenou hru s Indym v hlavní roli. Indiana Jones: The Greatest Adventures je arkádová hopsačka vydaná pro SNES. Samozřejmě není nutné pořizovat si konzoli, stačí emulátor a trocha čarování s googlem, než se dostanete ke správné ROMce. Samozřejmě stahujte jen v případě, že máte doma originální cartridge! ;)

Hra je lehce inspirována původní filmovou trilogií. Např. v první úrovni vás bude jeskyní pronásledovat obrovitý kámen, ne nepodobný tomu z Raiders of the Lost Ark. K eliminaci nepřátel, vesměs nácků, máte k dispozici především pěsti, bič a pistoli, tedy obvyklý Indyho trojboj. Kromě z boku viděných 2D úrovní vás čekají i pseudo 3D specialitky, jako např. sjíždění zasněženého svahu na nafukovacím raftu jako vystřižené z Temple of Doom.

Jedno video lepší tisíce slov, mrkněte tedy na gameplay prvního levelu. V závěru jsem to schválně trochu pokaňkal, kvůli death animačce.

Autor: Sledge

DOS, 486, retro! Sběratel starých počítačů, her a konzolí. Profesně webový desetibojař a dělník informačního věku.

Komentáře k:
"Indiana Jones: The Greatest Adventures"

Přidej komentář (přihlášení / registrace)

(Komentáře s více jak 2 odkazy musí počkat na schválení.)

Podpořit finančním příspěvkem »
Shadow bazar, retro herní džungle