Commander Keen: Doom of Mars – retro plná hra zdarma

Stát se PATRONEM
high-voltage.cz

16 patronů přispívá částkou 1758 Kč měsíčně

Je to malé pade pro čtenáře, ale velká vzpruha pro HV! ;)

Commander Keen je fajn. Doom je super. A co taková kombinace Commander Keena a Dooma líznutá Dangerous Davem? Že to zní trochu nepravděpodobně? Zní, ale digitální vody internetů jsou hluboké téměř nekonečně. Na každou otázku nabízejí odpověď a na každou choutku související video. Rule 34!

Commander Keen: Doom of Mars je pochopitelně fanouškovský projekt, návrat id software ke kořenům se nekoná. Odrostlejší Keen s pubertálně poďobanou tváří je nicméně pořád stejný frajer jako zamlada, a impové tak mají opět pořádný pech. Nejdřív Doom guy, teď Keen, co proboha komu udělali?!

Příběh hry je roztomilou kombinací příběhů her Doom, Commander Keen a tuším tam i lehký dotek mnou nedávno dohraného Half-Life. V hlavních rolích pokusy s teleportací, pozdní příchod do práce a potvory deroucí se z pekla.

Pokud tedy máte chuť na klasickou 2D střílečku s akurátní obtížností, neváhejte více a stahujte Doom of Mars na webu sandbox.yoyogames.com. Čeká vás chutný retro zážitek v 16ti barvách!

Commander Keen: Doom of Mars – retro plná hra zdarma

Autor: Sledge

DOS, 486, retro! Sběratel starých počítačů, her a konzolí. Profesně webový desetibojař a dělník informačního věku.

Komentáře k:
"Commander Keen: Doom of Mars – retro plná hra zdarma"

  • gamer napsal:

    Bože to chci :-) Vypadá to náramě

  • leebigh napsal:

    Ta hra vypadá opravdu výborně a co jsem letmo zkoušel první level, dobře se i hraje. Opravdu skvělá kombinace Dooma a Keena. Díky za dobrý tip.

    Jen perlička – Tvůj článek je opravdu žhavou novinkou, protože se mi ještě nestalo, aby se mi při downloadu můj Avast snažil stažení zabránit s tím, že soubor neodhodnotilo dostatečné množství uživatelů z komunity.

    Jsem zvědav, jestli se Tormentorovi podaří někdy dokončit plošinovku s originální Doom grafikou – http://www.realm667.com/index.php?option=com_content&task=view&id=520&Itemid=1

  • Liso1 napsal:

    nápad je to boží, škoda že to nejde pod DOSom

  • Anastaz napsal:

    ? šílenec co oplývá jen tímto „OS“?

  • Harley Fox napsal:

    Hra je opravdu zajímavá, má nápad, pěknou retrografiku která, i když nedosahuje podle mě kvality originálu, je velice příjemná a funkční, ale slabinou téhle hry je setup. Po hodině zkoušení jak přenastavit ovládání jsem doznal, že to zřejmě nepůjde, což je podle mě u plošinovky největší zádrhel. každý plošinkář je zvyklý na svoje nastavení kláves a fixní nastavení mi tedy zásadně nevyhovuje. Další nepříliš plošinkovskou (ani nedoomovskou) věcí je reload, který jsem snad neviděl v žádné plošinovce ani v doomovi. za mě bych hru hodnotil 70-75/100, pokud by se odstranil rušivý prvek reloadu, čímž by se hra přiblížila víc původníku keenovi a kdyby se upravila možnost key settings, tak bych hodnotil i 95/100.

Přidej komentář (přihlášení / registrace)

(Komentáře s více jak 2 odkazy musí počkat na schválení.)

Podpořit finančním příspěvkem »
Shadow bazar, retro herní džungle