Soutěž o krabici Return to Castle Wolfenstein

Stát se PATRONEM
high-voltage.cz

16 patronů přispívá částkou 1758 Kč měsíčně

Je to malé pade pro čtenáře, ale velká vzpruha pro HV! ;)

AKTUALIZACE: Vyhlášení výsledků soutěže o big box Return to Castle Wolfenstein


Vyhlašuji soutěž o originálku ke slavné střílečce z roku 2001, která má obecně suprové ohlasy. Na Steamu má dokonce vynikajících 92%.

U nás v ČR se Return to Castle Wolfenstein prodával v malé DVD krabičce. V této soutěži mají všichni možnost získat velkou krabici, která dnes patří k oblíbenému sběratelskému artiklu.


Pravidla soutěže:

  1. Je třeba napsat článek a publikovat ho zde na webu high-voltage.cz (registrace a délka textu v tomto návodu).
  2. Text musí být buď o hře nebo big boxu, který mám na svém sběratelském Instagramu.
  3. V názvu článku musí být použito heslo „#guldyhoRTCW“

To znamená, že si z mého Instagramu vyberete hru nebo krabici a zbytek je na vás. Může to být vaše vyprávění o hře, pokus o recenzi, popis krabice a jejího obsahu, nebo od každého něco. Pokud byste potřebovali nějakou inspiraci, tak prozkoumejte zdejší archiv.

Jak dlouho se bude soutěžit?
Přesně měsíc. To znamená od 4. 6. 2021 – 4. 7. 2021.

Kdo vyhraje?
Aby nebyl hned zpočátku vylosován naprosto náhodný výherce, nejprve vyberu několik nejlepších kandidátů. Těm přiřadím číslo třeba podle data napsaného článku (první, druhý, poslední..) a celkové číslo všech zúčastněných zadám na stránku random.org, z čehož vypadne vítěz.


Výherci zašlu big box zadarmo a kompletně na své náklady (v rámci ČR).

Soutěž o krabici Return to Castle Wolfenstein Soutěž o krabici Return to Castle Wolfenstein Soutěž o krabici Return to Castle Wolfenstein Soutěž o krabici Return to Castle Wolfenstein

(ty "rejhy" a "odřeninky" jsou design krabice)


Dodatek Sledge: Nerad bych soutěžící brzdil v rozletu a do průběhu soutěže sypal písek, takže prosím případné autory soutěžních článků o soudnost. Je mi jasné, že tahle pohledná krabice je velkou motivací, sám bych se po ní nejradši vrhnul, ale pokud vám psaní moc nejde, i/y píšete v podstatě inverzně a klávesy s interpunkcí vám dávno zapadaly prachem, nechte to prosím na jiných ;)

Autor: Guldy

Celoživotní hráč. Fanoušek akčních filmů, scifi a fantasy. SW/LOTR nerd. Sběratel PC big boxů. Zaměstnán ve firmě Warhorse Studios.

Komentáře k:
"Soutěž o krabici Return to Castle Wolfenstein"

Přidej komentář (přihlášení / registrace)

(Komentáře s více jak 2 odkazy musí počkat na schválení.)

Podpořit finančním příspěvkem »
Shadow bazar, retro herní džungle