Zahrajem (hra měsíce): Star Trek Harbinger

Podpořit high-voltage.cz na STARTOVAČI

16 patronů přispívá částkou 1758 Kč měsíčně

Je to malé pade pro čtenáře, ale velká vzpruha pro HV! ;)

Nestihl! Prostě jsem Bad Mojo nestihl. Leden byl nějak pracovně hektičtější, než je obvyklé. Ještě hru zkusím dorazit, ale už teď vám můžu říct, že hlavní premisa, tzn. sonda do života švába, se velmi brzy ochodí. Prostě jen tak šmejdíte kolem a topíte se v hnusu.

Ale to si nechme na jindy. Teď musíme vyhlásit hru měsíce února, vybranou ze stránek SCORE č. 29. Výběr byl nelehký, lavíroval jsem mezi dvěma hrami, v obou případech jde o adventury. Chvíli jsem se klonil na stranu Beavis & Butt-head in Virtual Stupidity, ale nakonec zvítězil můj vnitřní otylý a sarkastický fanda Star Treku, co válí se ženama (viz Simpsons), volím tedy Star Trek: Deep Space Nine - Harbinger.

Zahrajem (hra měsíce): Star Trek Harbinger

Jde o adventuru z vlastního pohledu zasazenou do prostředí dost možná nejlepšího ze Star Treků, trestuhodně nedoceněné Deep Space Nine. Harbringer je sice DOSovka vyšlá roku 1995, nicméně po stránce produkčních kvalit už je to až po kolena v multimediálních vodách, takže čekejte renderovanou grafiku, FMV filmečky a perfektní dabing, kterého se samozřejmě zhostili herci ze seriálu. Tzn. potkáme se se starými známými, v hloubi vesmírné stanice se potulují Benjamin Sisko, Odo, Jadzia Dax, Quark a Kira Nerys. A doufám, že u Quarka bude sedět i Morn. Škoda, že borci jako Miles O'Brien či Garak absentují.

Rovnou jsem využil příležitost k doplnění své sbírky Star Trekových big boxů a objednal si originálku se hrou z Shadowbazaru. V elektronické distribuci se bohužel Harbringer sehnat nedá, naštěstí z černé díry zapomenutých děl se hru vylovit lze.

A pokud vás všechny ty hvězdné treky vůbec nezajímají, klidně se pusťte do Beavise a Butt-Heada :)

Autor: Sledge

DOS, 486, retro! Sběratel starých počítačů, her a konzolí. Profesně webový desetibojař a dělník informačního věku.

Komentáře k:
"Zahrajem (hra měsíce): Star Trek Harbinger"

Přidej komentář (přihlášení / registrace)

(Komentáře s více jak 2 odkazy musí počkat na schválení.)

Podpořit finančním příspěvkem »
Shadow bazar, retro herní džungle