Sken! Brave Computers, září 1994

Podpořit high-voltage.cz na STARTOVAČI

16 patronů přispívá částkou 1758 Kč měsíčně

Je to malé pade pro čtenáře, ale velká vzpruha pro HV! ;)

No nekupte to! Pěkná 386DX/40MHz, což je, bůhví proč, dodnes můj nejoblíbenější x86 procesor, za příjemných 27 038,-. K tomu 4MB RAM, VL-BUS grafická karta, 210MB pevný disk a 14" barevný monitor! Na takové sestavě rozjedete třebas Dooma na solidních 10 FPS (možná míň, možná víc, bohužel nemám po ruce funkční 386ku, abych pustil benchmark :) A za příplatek bezmála 5 tisíc můžete mít dokonce dvourychlostní Mitsumi CD-ROMku. Tu jsem svého času chtěl tak moc, že se mi o ní snad i zdálo.

Brave Computers

Autor: Sledge

DOS, 486, retro! Sběratel starých počítačů, her a konzolí. Profesně webový desetibojař a dělník informačního věku.

  • | Kategorie: PC 

Komentáře k:
"Sken! Brave Computers, září 1994"

  • martin napsal:

    svého času sem chtěl hrozně 386/33MHz kvůli Mortal Kombatu :-D samozřejmě jsem o nějaký čas později dostal od rodičů DIDAKTIK KOMPAKT :DDD

  • Neny napsal:

    tak přesně tyhle letáky a reklamy mě moc berou ! :-) Je to super NOSTALGIE :-) Takže kdyby byl zájem Sledge, tak mohu poskytnout spoustu letáků na počítače firmy ESCOM z let 1993-1996, jsou tam zajímavý věci a hlavně ty ceny ! :-)

  • nut napsal:

    Tuhle reklamu si pamatuju a mám pocit, že na stejnou firmu jela i v televizi – italská kočka s natočenou hlavou si v kufru úžásnýho bouráku za vzrušeného pohledu prohlíží PC.

    Slintal jsem spolu s tou paní …

  • Neny napsal:

    a nad jakým PC jsi tenkrát slintal, nebo nad tou paní ? :-))))))))))))))))))))))))

  • Doomtrooper napsal:

    Ja jsem nastesti mel kamarada co mu rodice koupili za 40 tisic tenkrat 386 DX 40. Co jsme se u toho navztekali prave u Mortal Combatu (dva hraci na jedne klavesnici nebylo idealni protoze to zvladalo pouze 4 klavesy soucasne, tudiz jsme se navzajem blokovali haha) Uprostred komba stacilo zmacknout 3 klavesy a protivnik se mohl kousnout do zadku haha. Ale treba jsme spolecne dohrali Lands of Lore, kdy jeden chodil a druhy ovladal mys. Castou hrou byla take parba Dark Legions – Parada. Pak prisel DOOM, Stonekeep a spousta tech nezapomenutelnych her 93-97′. Legendarni bylo kdyz dalsi kamarad tenkrat utratil vsechny uspory za 486sx -33 za hruznych 66 tisic od Autocontu, fuj! Dali mu tam dokonce grafiku s 512KB a na ni bezel i doom zalostne, 1MB upgrade to srovnal … ale za ty prachy??! Ale otevrelo to novou dimenzi a to multiplayer pres seriovy kabel -laplink! A to bylo neco, Doom a command & conquer v nekonecnem viru vikendu… Blazene to vzpominky. :)

Přidej komentář (přihlášení / registrace)

(Komentáře s více jak 2 odkazy musí počkat na schválení.)

Podpořit finančním příspěvkem »
Shadow bazar, retro herní džungle