Hory a doly za Streets of Rage 2 pro Megadrive!

Podpořit high-voltage.cz na STARTOVAČI

16 patronů přispívá částkou 1758 Kč měsíčně

Je to malé pade pro čtenáře, ale velká vzpruha pro HV! ;)

Streets of Rage je výborná akční mlátička. Tečka. Hra je ďábelsky jednoduchá, má spád, solidní audiovizuální zpracování a v multiplayeru dostává šťávu, kterou jí všechny plácací a máchací volovinky z Nintenda Wii mohou závidět.

Streets of Rage 2 má k dokonalosti ještě o fousek blíže. Patrně jde o jednu z nejlepších her na Mega Drive vůbec. Každopádně v žánru beat 'em up jde o zásadní titul. Není tedy divu, že po namlsání jedničkou jsem dostal chuť i na dvojku.

Rychlé rozhlédnutí po aukru bylo pochopitelně k ničemu, zalovil jsem tedy v kontaktech a poprosil Naked Mana. Ten, toho času v daleké Austrálii, vylovil na tamním ebay levnější kousek a surně mi ho zaslal. O necelé dva týdny později (včera) jsem rozechvělými prsty defloroval balíček s exotickými známkami a razítky.

Krásná krabička, nápis Streets of Rage 2, cedulky o cenách zapůjčení (2$ noc, 5$ víkend). Mimochodem - existovala někdy u nás nějaká půjčovna počítačových her? Otevřel jsem tedy krabičku a... a zklamaně pohlédl na cartridge s nápisem "Streets of Rage". Bez dvojky. Dotyčný prodávající to nejspíš ani netušil, ale ve správné krabici byla špatná cartridge. Mám tedy za 500Kč záložní kopii hry. Bezva!

Nemá někdo volnou Streets of Rage 2? Platím a jsem diskrétní! ;)

Streets of Rage

Autor: Sledge

DOS, 486, retro! Sběratel starých počítačů, her a konzolí. Profesně webový desetibojař a dělník informačního věku.

Komentáře k:
"Hory a doly za Streets of Rage 2 pro Megadrive!"

  • M napsal:

    V našem městě existovala půjčovna her, kdysi dávno. Mohlo mi být tak 12? Měli tam MEGADRIVE a nebo MASTER SYSTEM a spoustu her. Ceny si už nepamatuju. A samozřejmě jsem neměl na to si to půjčit (tehdy ještě něco jako kapesné – jak mají dnešní mláďata – nebylo:-)

  • Josh napsal:

    V Plzni byly taky pujcovny her pamatuji na 2 to to uz je ale doba :-( jinak jestli stale mas zajem o Streets of Rage 2 tak sem napis uz neni misto bohuzel na SEGU zere to strasne misto. SEGA FOREVER.

  • Sledge (admin) napsal:

    @Josh: Konkrétně SOR2 už jsem nakonec sehnal, ale pokud máš cokoliv dalšího, mám zájem :)

  • Josh napsal:

    Mam uz asi ze 100 her jen neco kolem 30. Koukam ze ty tu jsi asi taky skoro furt :D

  • barold napsal:

    Opravdu geniální hra, nejvíc mě bavilo to sbírání všeho po zemi a následné užití jako zbraně.

  • nut napsal:

    U nás byla taky půjčovna Sega Megadrive – a k tomu Virtua Racing a jak kapesné, tak noc v prachu …

    Street of Rage ani dvojku jsem nikdy nehrál, ale miloval jsem tyhle hry na automatech, tak snad se mi to ještě poštěstí.

Přidej komentář (přihlášení / registrace)

(Komentáře s více jak 2 odkazy musí počkat na schválení.)

Podpořit finančním příspěvkem »
Shadow bazar, retro herní džungle