MFF Karlovy Vary 3

Podpořit high-voltage.cz na STARTOVAČI

16 patronů přispívá částkou 1758 Kč měsíčně

Je to malé pade pro čtenáře, ale velká vzpruha pro HV! ;)

A už mě neserte! Druhé ranní stání u pokladen a druhá kikslá tiskárna! Já chápu, že jehličkovky jsou levný na provoz a dneska těžko kupovat nový, ale s těma současnejma si prostě do konce věků nevystačíte! Rok od roku je to horší, tiskárny dosluhujou, netisknou, zdržujou a pijou krev! Co je pak člověku platný, že sedí od 6 hodin ve frontě, když mu archaickej hardware zajistí 15 minut zdržení.

A včerejší filmy? Víceméně šťastná ruka. From here to eternity, "strhující drama odehrávající se na havajské vojenské základně v předvečer japonské invaze na Pearl Harbor" z roku 1953 dokazuje, že dobrej film je prostě dobrej film, věku nehledě.

Ai no mukadashi, rádoby tarantinovská japonská čtyřhodinová (!) úchylárna, mě dokázala udržet v kině dvě hodiny. Což je o 110 minut víc, než jsem čekal. Slovy se film těžko popisuje, za všechny vypíchněme například scénu, kdy dcera uřízne penis vlastnímu otci, kterého právě postihla mozková mrtvice. A ještě před řezáním samotným odhalí kalhotky a naznačí pár kopulačních pohybů. Všechna čest té nebohé ženě důchodového věku, která seděla dvě řady přede mnou. Až do toho penisu to vydržela.

Na závěr jsem volil jistotu, Supermen of Malegaon. Dokument o partě indů, kteří své problémy řeší únikem do světa amatérské filmařiny. Pokud plánujete točit vlatní snímek, lepší filmovou školu nedostanete.

Filmy s kozama : Filmy bez koz - 0:4 (hergot!)

Autor: Sledge

DOS, 486, retro! Sběratel starých počítačů, her a konzolí. Profesně webový desetibojař a dělník informačního věku.

Přidej komentář (přihlášení / registrace)

(Komentáře s více jak 2 odkazy musí počkat na schválení.)

Podpořit finančním příspěvkem »
Shadow bazar, retro herní džungle