MFF Karlovy Vary 5

Stát se PATRONEM
high-voltage.cz

16 patronů přispívá částkou 1758 Kč měsíčně

Je to malé pade pro čtenáře, ale velká vzpruha pro HV! ;)

Spánkový deficit obludných rozměrů! Na sepsání souvislého textu mám příliš dysfunkční hemisféry, takže jen v heslech.

Nord. Severská komedie. Tzn. žádných smích břichotrh a stehnolác se nekoná. Přesto je to pecka. Sněhová road-movie (snow-movie?) s trochu pošahaným chlápkem putujícím z bodu A (hořící horská chata) do bodu B (bývalá manželka a syn). Na této úsečce se postupně zvládne ožrat tampónem, zrušit skůtr, zaasistovat u sebevraždy atd.

Dead snow. Parta teenagerů vs. nazi zombie. Potřebujete snad vědět víc? :) Spousta narážek na béčková klišé, včetně věčného "musíme se rozdělit!". A motorovka je tu taky.

Z dalších mi v hlavě utkvěl Antikrist. Je kolem něj strašný haló, do sálu se tlačily davy, ale proč, to mi nedochází. Hrozná nuda, v půlce jsem odešel, podle všeho jsem o moc nepřišel. Kastraci polenem a řezání klitorisu vidět nemusim. A navíc v kině bylo strašný vedro.

Zlomil sem si Festival Pass. Naštěstí ne v místě čáového kódu, takže lístky jsem dostal.

Nově zakoupený deštník vydržel přesně 4 hodiny. Pak byl zapomenut v sále. Ach ty ženy...

Netbooky jsou vážně mor. Loni jsem byl s EEE 701 za exota, dneska už si nějakýho trpaslíka v batohu schovává každej.

Jak tak pročítám diskuze, všichni nadávaj, že je to tu jen pro snoby a VIP. "Normální lidi" se údajně nemaj šanci na film dostat. Tohleto ohánění se "normálním lidma" fakt miluju, Většinou to znamená, že autor příspěvku je dement. Mám za sebou 16 filmů, a za VIP, pokud nepočítáte loňskou fotku na novinkách, kterak lemtám pivo v hospodě, se teda nepovažuju. Holt kdo přijede jen na prodlouženej víkend a Festival Pass na tři dny si kupuje s vědomím, že sobota a neděle jsou vyprodaný, je prostě magor.

Filmy s kozama : Filmy bez koz - 8:8. Nepodceňujte sílu mléčných vaků!

Omluvte sníženou kvalitu tohoto příspěvku. Cca před 48 hodinami jsem svůj palivový systém definitivně přepnul na kofein a nikotin, což se neobešlo bez následků.

A abych tu měl i nějaký ty celebrity - močil jsem vedle Smoljaka!

Autor: Sledge

DOS, 486, retro! Sběratel starých počítačů, her a konzolí. Profesně webový desetibojař a dělník informačního věku.

Komentáře k:
"MFF Karlovy Vary 5"

  • Naked-Man napsal:

    Nutno podotknout, že poměr kozy/nekozy by mohl být ve prospěch filmů s kozama 9:8. Bylo by to díky francouzskému filmu, kde se dalo spatřit poprsí a o pár decimetrů níže i pánský úd:) V tomto případě se ovšem nejednalo o opravdové mléčné žlázy, proto není započteno;)

Přidej komentář (přihlášení / registrace)

(Komentáře s více jak 2 odkazy musí počkat na schválení.)

Podpořit finančním příspěvkem »
Shadow bazar, retro herní džungle