Báječné ženy v chromovaných podprsenkách

Stát se PATRONEM
high-voltage.cz

18 patronů přispívá částkou 2014 Kč měsíčně

Je to malé pade pro čtenáře, ale velká vzpruha pro HV! ;)

Mick postnul na twitter veselý článek o ženských brněních, resp. jejich komických fantasy variantách. Díky za to, dovolím si navázat :)

Schválně, kolikrát vás už napadlo, že ta dmoucí se chromovaná podprsenka je sice mimořádně efektní, ale s efektivitou asi bude trochu na štíru? Já vím, těžko dávat průchod podobným myšlenkám, když skrze póry prýští proudy testosteronu. A přiznávám se, že jsem za svých pubertálních let hrával Dračí Doupě výhradně s lidskou válečnicí originálně pojmenovanou Xena, a dumáním nad jejími křivkami strávil nejednu vyučovací hodinu.

Pojďme si prohlédnout několik typických příkladů, kdy nízký chtíč zvítězil nad selským rozumem. Na několika obrázcích se vám pokusím ukázat, že nejde o záležitost moderní, ba právě naopak, že tvůrci her a fantasy ilustrátoři byli prasata odjakživa! ;)

Takový Boris Vallejo to dotáhl k naprosté dokonalosti. Například já, byl-li bych pověřen starostí o dvoumetrového pštrosa plného zobáků a drápů, oblékl bych se na to přesně takhle! A navrch bych se potřel medem a posypal ptačím zobem. Jen tak, pro efekt. Nic tak nevyděsí nepřítele, jako pohled na rachitického griphon-mastera oděného v několika kovových plátcích a oklovávaného vlastním zvířetem.

Báječné ženy v chromovaných podprsenkách

Opusťme ale raději svět "velkého" umění a zaměřme se na téma bližší, tedy staré hry. Začněme kupříkladu legendárním Dungeon Masterem. Své postavičky sice po dobu hraní nevidíte, ovšem dle ikonek se dá usuzovat, že na ošacení kompletního ženského osazenstva hry by stačil metr čtvereční látky, kroužková rukavice, hrst drobných mincí a jedna sponka do vlasů. Chaos už se na vaší návštěvu třese, ale strachy to rozhodně nebude!

Dungeon Master

A pohleďme na hrdinné bojovnice z Lands of Lore. Že je váš válečník mizerný šermíř, mág by fireballem neohřál ani hrnek vody a ten třetí vzadu si při poslední loupežné akci vrazil šperhák do oka? Všechno jedno, při tomto nadbytku měkkých částí k zásahu se musí trefit i Ray Charles se svázanýma rukama.

Lands of Lore

Nelze zapomenout na Diablo 1 a oblíbenou Rogue. Zatímco válečník jest oděn do kompletní světové zásoby železa a na mágovo roucho padly miliardy bourců morušových, sexy rogue si vystačí s několika proužky tenké kožky. Což o to, v hlubokých ďáblových podzemích vyloženě zima nebude a někteří humanoidní záporáci při pohledu na ladné křivky naší hrdinky umotají kouzlo tak na druhý třetí pokus, ale přeci jen... já bych si hadříky tohoto typu nechal především na smlouvání s Griswoldem a do podzemí si oblékl něco bytelnějšího. Třeba jégrovky.

Diablo

Další nesmírně populární záležitost, Realms of Arkania: Shadows Over Riva. A ilustrace z krabičky je vyloženě delikátní. Máme tu mažika oblečeného v noční úbor, lučištníka v šaškovské čepici a zelených trendy legínách, pár zombivců v pokročilém stadiu rozkladu a nakonec zlatý hřeb: létající leopardí válečnice na podpatcích! A ať na to zírám sebevíc, stejně mi není úplně jasné, jakým způsobem je onen plechový chránič ducatých částí k ženštině připojen. Patrně vyšší magie. No hlavně že má štít.

Shadows Over Riva

Představte si, že žijete v lese. Všude samá špičatá větev, pichlavé křoví, zákeřně nastražené konzervy od Májky. A třeba i včely. Jak se do takového prostředí obléknete? No pochopitelně, uzmete z nejbližšího stromu tři lístky menších rozměrů a zakryjete si polovinu těch důležitých kousků. Přesně tak to udělaly dryády ve hře Brány Skeldalu. Jindřichu Rohlíku, kams dal oči? I když vlastně, ono je vlastně jasné, kam...

Báječné ženy v chromovaných podprsenkách

V nejlepším se má skončit a upřímně řečeno jsem ze všech těch růžových ženských částí lehce rozrušen, jdu si pro jistotu zobnout pilulku ze sušených žab. V komentářích samozřejmě uvítám další názorné příklady nedostatečně oděných ženštin ve starých hrách. Je to přeci jen trochu zajímavější bojovka, než hledat podobné obrázky ve hrách nových - takový World of Warcraft, ten na lascivnosti a obscénnosti přímo stojí! A jako takový bych ho zakázal.

Autor: Sledge

DOS, 486, retro! Sběratel starých počítačů, her a konzolí. Profesně webový desetibojař a dělník informačního věku.

Komentáře k:
"Báječné ženy v chromovaných podprsenkách"

Přidej komentář (přihlášení / registrace)

(Komentáře s více jak 2 odkazy musí počkat na schválení.)

Podpořit finančním příspěvkem »
Shadow bazar, retro herní džungle