#hvdosdev

Všechno zle

Podpořit high-voltage.cz na STARTOVAČI

19 patronů přispívá částkou 2128 Kč měsíčně

Je to malá dvacka pro čtenáře, ale velká vzpruha pro HV! ;)

Upozornění: tento výkřik do tmy se netýká starých her.

Všechno zle a nic nefunguje!

Foťák nefotí. Tedy fotí, ale jen v jednom ze dvou režimů. Tři roky starý Nikon D5100 stávkuje, foťák se odmítá přepnout do režimu Live View. Zahlásí "Chyba. Stiskněte znovu tlačítko spouště." a konec. Což mimo jiné znamená, že nemůžu natáčet videa. Mechanicky se vše zdá v pořádku, takže nejspíš chybuje elektronika. Dle Nikon servisu bude oprava stát kolem 3 tisíc. Ach jo.

Tablet netabletí. Nexus 7 2012 byl díky aktualizaci na Android 5 Lolipop v podstatě oddělán k nepoužití. Lagy v řádu minut (a to nepřeháním) mi notně zvedají krevní tlak a buď se o jednom z TĚCH bájných produktivních víkendů odhodlám pro downgrade na 4.4.4, nebo to vzteky vyhodím z okna. Tohle Google posral. Ach jo.

PS3 spolupracuje, kdy se jí chce. To takhle v jeden den postahujete veškeré možné aktualizace a o dva dny poté si k zařízení sednete, protože máte tak hodinku čas a chuť na nějaké to kroužení v Gran Turismo 6. Ale ejhle, hra začne stahovat další aktualizace, a těch 200MB jí trvá několik hodin. Navíc ve finále bez úspěchu, instalace skončí chybou, musel jsem to vzdát a zkusit druhý den. Ještě, že jsem měl vedle PS2 s Gran Turismo 3. Ach jo.

CRT televize, kterou mám ke starým konzolím, to pomalu vzdává, obraz je horší a horší. Ne snad, že by náhrada byla po finanční stránce nějaký problém, ale kdo se má zas tahat s nějakou další mrchou, co váží půl metráku? Navíc jsem zmlsal a nespokojím se s ničím menším, než je Sony Trinitron. Ach jo.

A navíc jsem si pozdě obnovil předplatné Retrogameru, protože mi jejich systém odmítal zbaštit kreditku, takže nejspíš přijdu o číslo 141. Ale třeba je ukecám. Ach jo.

Vím, #firstworld problems, ale kurva už!! ;)

Autor: Sledge

DOS, 486, retro! Sběratel starých počítačů, her a konzolí. Profesně webový desetibojař a dělník informačního věku.

Komentáře k:
"Všechno zle"

Přidej komentář (přihlášení / registrace)

(Komentáře s více jak 2 odkazy musí počkat na schválení.)

Podpořit finančním příspěvkem »
Shadow bazar, retro herní džungle