SimCity konečně online! Nebo taky ne…

Podpořit high-voltage.cz na STARTOVAČI

16 patronů přispívá částkou 1758 Kč měsíčně

Je to malé pade pro čtenáře, ale velká vzpruha pro HV! ;)

Tak se pochlubte, kdo si v první vlně zakoupil nové SimCity a pak potupně čekal, až ho vrtošivé servery pustí ke hře? Osobně jsem z důvodu always-online  "ochrany" nejnovější díl mé oblíbené série zavrhl. Jednoduše ho odmítám hrát do doby, než bude možný offline mód. Což se předpokládám nestane nikdy.

sim-city-2000

Pokud si mermomocí chcete zahrát nějaké SimCity online, zkuste radši první díl, nebo pokračování SimCity 2000 na webu retrogames.cz. Bude to sice bez pyramidálních sociálních funkcí, ale poběží to kdykoliv a kdekoliv.

Nebo si zahrajte pěkně offline, chutí jsou přehršle:

A na celý slavný pátý díl můžete s klidem hodit bobek. Stejně jako na všechny další hry, které po vás naprosto zbytečně budou vyžadovat neustálé připojení k internetu. Je to bulšit, hovadina a buzerace.

Vydavatel má pochopitelně na podobné psí kusy svaté právo, ale co se mě týče, ať se těma plackama potom třeba zadusí. Nezájem. Já si chci hru koupit funkční a když tak udělám, očekávám, že bude spustitelná i za 10 let, a ne jen do chvíle, kdy poběží servery. (Abych nebyl tak negativní: kudos Blizzardu za to, že jeho servery pro Diablo 1 pořád běží. Nejspíš proto, že už nikdo netuší, kde jsou :)

Mimochodem, pokud znáte nějaké další hry ve stylu SimCity, sem s nima.

Autor: Sledge

DOS, 486, retro! Sběratel starých počítačů, her a konzolí. Profesně webový desetibojař a dělník informačního věku.

Komentáře k:
"SimCity konečně online! Nebo taky ne…"

Přidej komentář (přihlášení / registrace)

(Komentáře s více jak 2 odkazy musí počkat na schválení.)

Podpořit finančním příspěvkem »
Shadow bazar, retro herní džungle